Έκαψε ζωντανούς την πρώην σύντροφό του και τα δύο παιδιά τους κι ύστερα αυτοκτόνησε

    Ημερομηνία:

    Σοκ στο Βέλγιο λίγες ώρες πριν από την αλλαγή του έτους, καθώς ένας άνδρας πριν αφαιρέσει τη ζωή του, σκότωσε την πρώην σύντροφό του και τα δύο τους παιδιά.

    Το τραγικό περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο Vaudignies της επαρχίας Hainaut, έπειτα από οικογενειακή διαμάχη, όπως μετέδωσαν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

    Ο άνδρας φέρεται να περιέλουσε με βενζίνη την πρώην κοπέλα του και να την έκαψε μέσα στο σπίτι της, όπου έμενε από τις αρχές Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του. Πήρε μαζί του τα δύο τους παιδιά. Οι αστυνομικοί μέσα στο αυτοκίνητο, που επίσης τυλίχθηκε στις φλόγες, εντόπισαν τα καμένα πτώματα των δύο παιδιών και του άνδρα.

    Ο δήμαρχος της Κιέβρες, Ολιβιέ Χαρτιέλ, επιβεβαίωσε τους τέσσερις θανάτους. Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η εισαγγελία του Mons-Tournai και στο σημείο μετέβη η δικαστική αστυνομία. Οι συνθήκες και τα αίτια της τραγωδίας δεν είχαν ακόμα καθοριστεί.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Σία Αναγνωστοπούλου συγχαίρει την γερμανική Αριστερά

    Σε ανάρτησή της η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς...

    Ερωτήματα της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτ. Ελλάδας σε αντιπεριφερειάρχες

    «Κτιριακά προβλήματα στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Ηλείας...

    Αλέξης Κούγιας: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση η υγεία του – Μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ

    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου νοσηλεύεται ο Αλέξης Κούγιας,...

    Άλις Βάιντελ της AfD: Ο παππούς της ναζί και η σύντροφός της από τη Σρι Λάνκα

    Η Άλις Βάιντελ σύμφωνα με το χθεσινό αποτέλεσμα των Γερμανικών...
    Best Shop