ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – Πόσα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

    Ημερομηνία:

    Την ανησυχία που υπάρχει για τη διασπορά του κορωνοϊού στην Αχαΐα-εξέφρασε ο Υφυπουργός προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως ανέφερε τα ενεργά κρούσματα στο νομό αυτή τη στιγμή είναι 700 ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 530.

    «ο τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων μας ανησυχεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι στο «βαθύ κόκκινο» από αύριο ως την 1η Μαρτίου η Κάλυμνος και ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου. Παραμένουν Αχαΐα, Εύβοια, Μύκονος και Αττική.

    Ο ίδιος είπε πως στην Αχαΐα παρατηρείται μια σταθεροποίηση, αν και ο σημερινός τριψήφιος αριθμός δημιουργεί ανησυχία. Από την άλλη στην Εύβοια, όπως είπε, παρατηρείται σταθεροποίηση.

    Στο κόκκινο εντάσσονται και η ΠΕ Κεφαλληνίας, ο δήμος Θάσου, αλλά και όλη η ΠΕ Ηλείας, πλην της Ανδρίτσαινας, ο δήμος Αγιάς της ΠΕ Λάρισας, ο δήμος Ηρακλείου Κρήτης, και οι δήμοι Κορίνθου και Νεμέας. Επίσης ο δήμος Άργους – Μυκηνών και ο δήμος Ζίτσας, της ΠΕ Ιωαννίνων.

    Ποιες περιοχές «βγαίνουν» από το «κόκκινο» και γίνονται «πορτοκαλί»
    Δεν παρατείνονται στον δήμο Θήρας, στον δήμο Αγίου Νικολάου, στην Ζάκυνθο, στον δήμο Σπάρτης και στον δήμο Εορδαίας.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτή είναι η μόνη τροφή που δεν πρέπει να καταναλώσεις πριν το σεξ

    Για τους περισσότερους ανθρώπους, το σεξ έχει πολλές ομοιότητες...

    Περνούν τα ακίνητα στα παιδιά πριν ανέβουν κι άλλο οι τιμές

    Η αγωνία για νέες αυξήσεις στις τιμές των ακινήτων οδηγεί χιλιάδες οικογένειες...

    Καλάβρυτα: Κλείνουν από τώρα δωμάτια για τις γιορτές

    Με καλούς οιωνούς για την φετινή φθινοπωρινή και χειµερινή...

    140 χρόνια από τον θάνατο του Αρχιτέκτονα που έφτιαξε 3 ιστορικές εκκλησίες της Πάτρας – φωτό

    Συμπληρώθηκαν 140 χρόνια από την ημέρα που απεβίωσε ο...