Εκδήλωση στο ΕΠΑΛ Κ. Αχαΐας για τα άτοµα µε αναπηρία

    Ημερομηνία:

    Εκδήλωση µε θέµα «Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά µε την ισότητα και την καταπολέµηση των διακρίσεων στην ΕΕ και τη στήριξη ατόµων µε αναπηρία», διοργανώνουν οι µαθητές και εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Κάτω Αχαΐας, υποψήφιοι πρεσβευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την Τρίτη 12 ∆εκεµβρίου στο αµφιθέατρο του σχολείου, στις 12:00 το µεσηµέρι.

    Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν ως οµιλητές η Μαρία Βουτσινά, Υπεύθυνη του Europe Direct της ∆υτικής Ελλάδας, ο Αντώνης Χαροκόπος, Περιφερειακός Σύµβουλος- Βοηθός Περιφερειάρχη σε Θέµατα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αντιπρόεδρος Εθνικής ΣυνοµοσπονδίαςΑτόµων µε Αναπηρία (Ε.Σ.Α.µεΑ), ο Πολυχρόνης Χρονόπουλος, ο Ηλείος παραολυµπιονίκης στην Αθήνα το 2004, ενώ θα χαιρετήσει µε διαδικτυακή παρέµβαση από Βρυξέλλες, ο ευρωβουλευτής ΣτέλιοςΚυµπουρόπουλος.

    Οι µαθητές θα συµµετέχουν µε τη διασκευή του κλασικού παραµυθιού «Το ασχηµόπαπο που έγινε κύκνος» σε θεατρικό δρώµενο και µε το δραµατοποιηµένο ‘διάλογο χωρίς λόγια’ «Έλα στη θέση µου».

    Η οµάδα του προγράµµατος «Σχολείο Πρέσβης 2023-24»: Καράµπελας Π. (∆ιευθυντής ΕΠΑΛ Κ. Αχαΐας), Καρδαµά Μ. (εκπαιδευτικός), Μάρκου Αικατερίνη (εκπαιδευτικός), Μπερτσια Μαρία (εκπαιδευτικός), Μιχελης Μάριος (εκπαιδευτικός) και οι µαθητές, Αντωνιάδη Παρασκευή, Βέρρας Άγγελος, Γεωργακόπουλος Γιώργος, Ζεκιράι Εµίλιο, Καράµπελα Μαρία, Κόλλια Βασιλική, Κορδά Γεωργία, Κότσαλης Νικόλαος, Μπατζαλής ∆ηµήτρης, Μπατζαλής Ιωάννης, Νικολαΐδη Ειρήνη, Νικολαΐδης Παναγιώτης και Ροδοπούλου Ασήµω.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εφθασε ο νέος γραμμικός επιταχυντής στο Νοσοκομείο

    Το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει ο αναπληρωτής διοικητής του...

    Σούπερ μάρκετ: Πού κυμαίνεται το κόστος του καλαθιού – Αναλυτικοί πίνακες με προϊόντα και τιμές

    Οριακά χαμηλότερο είναι το κόστος ενός καλαθιού σούπερ μάρκετ σε σχέση...

    Πορεία αστυνομικών στην ΔΕΘ: Παρούσα και η Δυτική Ελλάδα

    Στην πορεία των σωμάτων ασφαλείας στην συμπρωτεύουσα έδωσαν το...