Εκδήλωση στο ΕΠΑΛ Κ. Αχαΐας για τα άτοµα µε αναπηρία

    Ημερομηνία:

    Εκδήλωση µε θέµα «Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά µε την ισότητα και την καταπολέµηση των διακρίσεων στην ΕΕ και τη στήριξη ατόµων µε αναπηρία», διοργανώνουν οι µαθητές και εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Κάτω Αχαΐας, υποψήφιοι πρεσβευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την Τρίτη 12 ∆εκεµβρίου στο αµφιθέατρο του σχολείου, στις 12:00 το µεσηµέρι.

    Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν ως οµιλητές η Μαρία Βουτσινά, Υπεύθυνη του Europe Direct της ∆υτικής Ελλάδας, ο Αντώνης Χαροκόπος, Περιφερειακός Σύµβουλος- Βοηθός Περιφερειάρχη σε Θέµατα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αντιπρόεδρος Εθνικής ΣυνοµοσπονδίαςΑτόµων µε Αναπηρία (Ε.Σ.Α.µεΑ), ο Πολυχρόνης Χρονόπουλος, ο Ηλείος παραολυµπιονίκης στην Αθήνα το 2004, ενώ θα χαιρετήσει µε διαδικτυακή παρέµβαση από Βρυξέλλες, ο ευρωβουλευτής ΣτέλιοςΚυµπουρόπουλος.

    Οι µαθητές θα συµµετέχουν µε τη διασκευή του κλασικού παραµυθιού «Το ασχηµόπαπο που έγινε κύκνος» σε θεατρικό δρώµενο και µε το δραµατοποιηµένο ‘διάλογο χωρίς λόγια’ «Έλα στη θέση µου».

    Η οµάδα του προγράµµατος «Σχολείο Πρέσβης 2023-24»: Καράµπελας Π. (∆ιευθυντής ΕΠΑΛ Κ. Αχαΐας), Καρδαµά Μ. (εκπαιδευτικός), Μάρκου Αικατερίνη (εκπαιδευτικός), Μπερτσια Μαρία (εκπαιδευτικός), Μιχελης Μάριος (εκπαιδευτικός) και οι µαθητές, Αντωνιάδη Παρασκευή, Βέρρας Άγγελος, Γεωργακόπουλος Γιώργος, Ζεκιράι Εµίλιο, Καράµπελα Μαρία, Κόλλια Βασιλική, Κορδά Γεωργία, Κότσαλης Νικόλαος, Μπατζαλής ∆ηµήτρης, Μπατζαλής Ιωάννης, Νικολαΐδη Ειρήνη, Νικολαΐδης Παναγιώτης και Ροδοπούλου Ασήµω.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνταξιοδότηση 2025-2026: Οι 24 κατηγορίες ασφαλισμένων που δικαιούνται έξοδο πριν το 2027

    Το 2025 και το 2026 ανοίγει η δυνατότητα συνταξιοδότησης για 24 κατηγορίες...

    Τα νέα ΑΤΜ στην Ευρώπη: Ανέπαφες αναλήψεις για γρηγορότερη και ασφαλέστερη τραπεζική εξυπηρέτηση

    Η παραδοσιακή διαδικασία ανάληψης μετρητών από τα ΑΤΜ, όπως την...

    Voucher 750 ευρώ: Αμεση πληρωμή και 150 ώρες δωρεάν εκπαίδευσης για άνεργους και εργαζόμενους

    Η ΔΥΠΑ ανακοινώνει ότι οι πληρωμές του νέου voucher για την...