Εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ για την κατάρρευση της γέφυρας στην Περιμετρική

    Ημερομηνία:

    Εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 2 Αυγούστου, στις 8:00μμ στον Πολυχώρο Πολιτισμού της Ιχθυόσκαλας στην Πάτρα με αφορμή την κατάρρευση της γέφυρας στην Περιμετρική και θέμα “Τα κέρδη τους-οι ζωές μας. Όταν τα μέτρα προστασίας της ανθρώπινης ζωής μπαίνουν στο ζύγι κόστους-οφέλους”. 

    Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Κατερίνα Σίμου, αρχιτέκτονας μηχανικός ΠΕ, πολιτικός μηχανικός ΤΕ και μέλος του ΤΓ Αχαΐας του ΚΚΕ και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τους Θωμά Χόνδρο, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πατρών, μηχανολόγο μηχανικό, Μάνθο Ιμπριάλο, πολιτικό μηχανικό, Χρήστο Κορδά, αντιδήμαρχο Αρχιτεκτονικού Έργου, Η/Μ έργων και έργων υποδομής Δήμου Πατρέων, πολιτικό μηχανικό και Νίκο Σαράντη, Αντιπρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων, μέλος ΓΣ Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έρχεται αστάθεια διαρκείας στις αγορές – Παράγοντες ανασφάλειας οι δασμοί, το πετρέλαιο και η «άτονη» παγκόσμια ανάπτυξη

    Σε φάση έντονης μεταβλητότητας και χωρίς σαφή κατεύθυνση εισέρχονται...

    Τροχαίο δυστύχημα : Νεκρός 25χρονος οδηγός μηχανής – Συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 77χρονος

    Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, καθώς την τελευταία του...

    Η Άντζελα Δημητρίου με ολόσωμο μαγιό στα 70 της – «Και μην ακούσω τίποτα» έγραψε

    Η ποζάρει με μαγιό και κάνει λογοπαίγνιο στην ανάρτησή της,...

    Κολωνός: Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς σε καφετέρια

    Συναγερμός έχει σημάνει στον Κολωνό όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες...