Εκδήλωση βράβευσης μαθητών Αχαΐας από Αντικαρκινική Εταιρεία Πάτρας

    Ημερομηνία:

    « Η ζωή στο σπίτι και στο σχολείο με τον κορονοϊό»…. αποτελεί πλέον παρελθόν ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε!

    Ωστόσο αποτέλεσε έμπνευση δημιουργίας για παιδιά Πέμπτης και Έκτης Δημοτικού  των σχολείων της Αχαΐας που ζωγράφισαν με την καρδιά τους όλα αυτά που βίωσαν.

    Το Παράρτημα Πάτρας της  Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, που διοργάνωσε τον διαγωνισμό ζωγραφικής , βραβεύει τα παιδιά που διακρίθηκαν, σε μια εκδήλωση-γιορτή!

     

    Την Παρασκευή, 3 Ιουνίου, στις 6.30μμ,

     στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ

    περιμένουμε μαθητές, γονείς, δασκάλους αλλά και μέλη και φίλους της Αντικαρκινικής Εταιρείας  για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί  τις εκπληκτικές δημιουργίες των παιδιών μας και να ανταμείψουμε τις προσπάθειές τους .

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανήλικοι στη Θεσσαλονίκη παριστάνουν τις νεαρές κοπέλες στο Facebook και στήνουν ενέδρες σε άνδρες που πάνε στα ραντεβού

    Ανησυχία έχουν προκαλέσει διαδοχικά περιστατικά ξυλοδαρμών και ληστειών που...

    Μαγειρίας στη Βουλή: Δώρο της μάνας μου η Ferrari

    Μεγαλοκτηνοτρόφος με εκατοντάδες βιολογικές αγελάδες που του αποφέρουν ετησίως...