Εκδρομή: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Τάμτα ενώνουν τις φωνές τους σε μία μοναδική διασκευή

    Ημερομηνία:

    Ο μοναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης συμπράττει με το πιο φωτεινό πρόσωπο της Ελληνικής pop σκηνής, την Τάμτα σε μία διασκευή που θα ακούσουμε στο repeat με τίτλο – Εκδρομή (2022) – που πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε στο YouTube και έχει σκαρφαλώσει ήδη στις πρώτες θέσεις των πιο δημοφιλών βίντεο της πλατφόρμας, με ανοδική πορεία!

    Ο πιο επιτυχημένος ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώνει τις δυνάμεις του με το απόλυτο fashion icon, την Τάμτα.

    «Θα ‘θελα ξανά να με θες
    θα ‘θελα αέρας να γίνεις
    να περνάω τις νύχτες που καίς
    το πουκάμισό μου ν’ ανοίγεις».

    Το single που «στιγμάτισε» τα πιο όμορφα χρόνια μας, το τραγούδι που μας έκανε να ερωτευτούμε, να γελάσουμε αλλά και να πονέσουμε, έρχεται νοσταλγικά στους ήχους του σήμερα να μας «ταξιδέψει» σε ότι αγαπήσαμε και αγαπάμε αληθινά! Αυτή τη φορά με μια πιο Dance διάθεση.

    Η «Εκδρομή», φέρει την υπογραφή του πολυδιάστατου Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη δημιουργό των μεγαλύτερων επιτυχιών Ελεάνα Βραχάλη! Τη μουσική ενορχήστρωση για την «Εκδρομή» επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Παντζής.

    O μετρ των μεγάλων επιτυχιών Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, «κρύβεται» πίσω από τη σκηνοθεσία του music video, στο οποίο βλέπουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες να ενσαρκώνουν το τραγούδι με το καλύτερο τρόπο!

    Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη Χ ΤΑΜΤΑ – Εκδρομή 2022 – κυκλοφορεί από τη Heaven Music!

    Μιχάλης Χατζηγιάννης Χ Τάμτα – Εκδρομή (2022)
    Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης
    Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη
    Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ.: Ο απολογισμός συλλήψεων και κατασχέσεων το καρναβαλικό τριήμερο

    Αποτίμηση αστυνομικών ελέγχων κατά την κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων...

    Πάτρα: Απεβίωσε ο δικηγόρος Στάθης Αρβανίτης

    Βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του πολυαγαπημένου Ευσταθίου Παν....

    Πάτρα: Θρήνος στο τελευταίο αντίο του Γιώργου Μυλωνά

    Κηδεύτηκε ο άτυχος ψαράς,  που πνίγηκε  προ ημερών στις...

    Δυτική Ελλάδα: “Έφυγε” ξαφνικά 49χρονος εργαζόμενος του ΕΚΑΒ

    Βαρύ πένθος στην τοπική κοινωνία της Άρτας, αλλά και...