Εκφώνηση πανηγυρικού λόγου στο πλαίσιο εορτασμού της Εθνικής Επετείου 1821 στη Δυτική Ελλάδα

    Ημερομηνία:

    Στο πλαίσιο εορτασμού της Εθνικής Επετείου «25η Μαρτίου 1821”, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, διοργάνωσε διαδικτυακή εκδήλωση για την εκφώνηση του πανηγυρικού.

    Στην εκδήλωση πραγματοποίησε χαιρετισμό ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Απόστολος
    Μαρτζάκλης, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Τιμούμε σήμερα τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, όταν οι Έλληνες,  διεκδικώντας την ελευθερία τους και την ανεξαρτησία τους, αποτίναξαν τον οθωμανικό ζυγό και μας οδήγησαν στη σημερινή Ελλάδα.
    Μέσα σε αυτό το κλίμα, η Ελληνική Αστυνομία, τιμώντας την Εθνική Επέτειο 25η Μαρτίου 1821, πραγματοποιεί διαδικτυακά σε όλη την Ελλάδα εκφώνηση πανηγυρικού, ως ελάχιστο φόρο τιμής στους προγόνους μας, που άναψαν τη φλόγα της επανάστασης και μας χάρισαν την ελευθερία.»

    Η εκφώνηση του πανηγυρικού πραγματοποιήθηκε από τον Προϊστάμενο του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Δυτικής Ελλάδας Αστυνόμο Β΄ Ιγνάτιο Τριανταφύλλου, κατά την οποία αναγνώσθηκε, μεταξύ άλλων, η Διακύρηξις του Παλαιών Πατρών Γερμανού, όπως είχε δημοσιευθεί στις 6 Ιουνίου 1821, στην στήλη Extérieur Péloponnèse της γαλλικής εφημερίδα “Le Constitutionnel” , σε μετάφραση εκ του πρωτοτύπου του Καθηγητή Ανδρέα Βελισσαρίου.

    Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχος Ιωάννης Κυριακόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Μάνδαλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας Αστυνομικός Διευθυντής Νικόλαος Νικολάου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Γαλαζούλας, οι Βοηθοί τους, οι Διευθυντές, οι Διοικητές ή οι Υποδιοικητές και αντιπροσωπείες προσωπικού όλων των αστυνομικών υπηρεσιών της Δυτικής Ελλάδας.

     

    Εκφώνηση πανηγυρικού λόγου στο πλαίσιο εορτασμού της Εθνικής Επετείου 1821 στη Δυτική Ελλάδα

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πτι μπερ (petit beurre): Το μπισκότο των παιδικών χρόνων μετρά 140 χρόνια ιστορίας

    Υπάρχουν μπισκότα που τρώγονται, κι άλλα που διηγούνται τον...

    Ακριβότερη θα είναι η επιστροφή των εκδροµέων που µπόρεσαν να φύγουν για το τετραήµερο

    Ακριβότερη θα είναι η επιστροφή των εκδροµέων που µπόρεσαν...

    Ο Πατρινός που είναι στα κοινά αλλά… πιέζει αφόρητα για χρήμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%ac-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%cf%80%ce%b9/

    Σκανδάμης : Αποχαιρετισμός στον Δημήτρη Ανάγνου

    Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Δικηγόρος, Στέλεχος του...