Εκκλησία: Η ποινή στον ιερέα που ντυνόταν με γυναικεία ρούχα

Ημερομηνία:

Σε αυστηρά μέτρα κατά του 53χρονου ιερέα που ντυνόταν με γυναικεία ρούχα προχώρησε η Ιερά Μητρόπολη στην Βόρεια Ελλάδα μετά την επίσημη εισήγηση από το Πειθαρχικό.

PHILOXENIA

Η ποινή που υπεβλήθη στον έγγαμο και πατέρα τεσσάρων παιδιών κληρικό είναι ενός μηνός αργία και απαγόρευση τέλεσης ιεροπραξιών ενώ ο μισθός του θα τρέχει κανονικά.

Όπως αναφέρει το ekklisiaonline, στο Πειθαρχικό είχε καταθέσει και η σύζυγος του ιερέα η οποία είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, «Το ήξερα το πάθος του εδώ και τρία χρόνια. Δεν είναι κακός άνθρωπος μονάχα μπερδεμένος κάποιες φορές και εξαιρετικός πατέρας», ανέφερε αρχικά.

«Συζητήσαμε πολλές ώρες για τα θέματα αυτά, όσο μπορούσα βέβαια διότι έχω το ρόλο και τις υποχρεώσεις της πρεσβυτέρας και μου είπε ότι το πολεμάει, ότι είναι κακοί λογισμοί που τον κατατρέχουν και μια μεγάλη δοκιμασία για την οποία εξομολογείται και του έχει επιβάλει κανόνα και επιτίμιο ο πνευματικός του στον οποίο πηγαίνει κάθε εβδομάδα», ανέφερε στη συνέχεια.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την Γεωργία Κριμπά

Σε πλήρη εξέλιξη, αλλά μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα, βρίσκονται...

Η Κλόντια Σίφερ έκλεισε τα 56 και το γιόρτασε μέσα σε πισίνα: Ευγνώμων, έγραψε

Τα 56 έκλεισε η Κλόντια Σίφερ και το γιόρτασε μέσα σε...

Οι βουτιές της Ευγενίας Σαμαρά σε «φυσικό πηγάδι» στο Μεξικό: Ο νέος μου έρωτας στη φύση, σχολιάζει

Νέες εικόνες από το ταξίδι της στο Μεξικό μοιράστηκε με τους...

Άγριο ξύλο μεταξύ τουριστών στο Κάπρι: Χτυπήθηκαν με καρέκλες, γροθιές και κλωτσιές, δείτε βίντεο

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν στο Κάπρι τη Δευτέρα (24/8), όταν ομάδα τουριστών...