Εκλεισαν το δρόμο προς Αγρίνιο οι αγρότες – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Σε συμβολικό αποκλεισμό της παλαιάς Εθνικής Αντιρρίου -Ιωαννίνων στον κόμβο της Ερμίτσας, λίγο έξω από το Αγρίνιο, προχώρησαν πριν από λίγο οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Αιτωλοακαρνανίας.

    «Καλούμε κάθε αγρότη και κτηνοτρόφο σε στήσιμο νέου μπλόκου, παρατάσσοντας τα τρακτέρ μας στην Ερμίτσα Αγρινίου την Κυριακή 4 Φλεβάρη στις 12:00, όπου σε πανελλαδικό συντονισμό με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων θα αποφασίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας».

    Τα παραπάνω αναφέρει η ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων ότι «τώρα χρειάζεται μεγαλύτερη πίεση προς την κυβέρνηση, ο αγώνας να φουντώσει μέρα με τη μέρα, μπλόκα αγροτών ξεπηδούν σε όλη τη χώρα και σε όλη την Ευρώπη».

    Στο Αγρίνιο, αρχικά τα τρακτέρ παρατάχθηκαν παραπλεύρως της εθνικής οδού, λίγο παρακάτω από τη γέφυρα της Ερμίτσας και στη συνέχεια προχώρησαν σε ολιγόλεπτο κλείσιμο του δρόμου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανησυχία στη Βρετανία: Προβλήματα στο πάγκρεας καταγγέλλουν εκατοντάδες χρήστες ενέσεων αδυνατίσματος και διαβήτη

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b7%cf%83%cf%85%cf%87%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b2%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf/

    ΠΑΤΡΑ: Το φροντιστήριο ΠΡΟΣΗΜΟ θριάμβευσε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

    Για άλλη μια χρονιά το Φροντιστήριο Πρόσημο θριάμβευσε στις...