Εκλογές 2023, Γιώργος Μητσικώστας: Όταν ο «Ανδρουλάκης» ανακοίνωσε το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στον «Ανδρέα Παπανδρέου»

    Ημερομηνία:

    Με τον δικό του μοναδικό τρόπο σχολίασε ο Γιώργος Μητσικώστας τους πανηγυρισμούς που προκάλεσε στο ΠΑΣΟΚ το 11,46% που πήρε στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

    Ο Γιώργος Μητσικώστας έστησε έναν φανταστικό διάλογο του «Νίκου Ανδρουλάκη» με τον «Ανδρέα Παπανδρέου» στον οποίο ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε στον ιστορικό ηγέτη του κόμματος το αποτέλεσμα των εκλογών.

    Ο «Ανδρέας Παπανδρέου» περίμενε ένα ποσοστό της τάξης του 70% και έτσι όταν άκουσε από τον «Νίκο Ανδρουλάκη» το 11% σχολίασε δηκτικά: «Πανηγύριζες το 11% βρε άτιμε. Γι’ αυτό έτριζαν τα κόκαλά μου την Κυριακή το βράδυ και εγώ νόμιζα ότι πλευριτώθηκα επειδή είχε αφήσει ανοιχτά τα παράθυρα ο Τσοβολας»

    «Δεν είναι καλό νούμερο το 11;» ρώτησε με αγωνία ο «Ανδρουλάκης» για να εισπράξει δεύτερη ψυχρολουσία από τον «Ανδρέα Παπανδρέου: «για λιπαρά σε γιαούρτι μετά το βραδινό στιφάδο, ναι, για το ΠΑΣΟΚ, όχι».

    Στο άκουσμα, δε, της δικαιολογίας περί «δύσκολης συγκυρίας», ο «Ανδρέας Παπανδρέου» έριξε άλλο ένα καρφί: «11% θα έπαιρνε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου αν κατέβαζε ψηφοδέλτιο μόνο στο Άνω Κουφονήσι».

    Από το ξεκαρδιστικό σκετς δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στον Γιώργο Παπανδρέου με τον «Ανδρέα Παπανδρέου» να σχολιάζει: «μόνο κάποιος που άλλάξε αλυσίδα εν κινήσει στο ποδήλατο θα μπορούσε να πανηγυρίζει τρίτη θέση και 11%».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σπυρίδων Τσιρώνης: Οι Ρομά είναι πάνω από το νόμο και χαίρουν ευνοϊκής μεταχείρισης

    Σε σημείο, όπου συνήθως τίθενται προς καύση καλώδια, είχε...

    Α΄ΕΛΜΕ: «Στην Αχαΐα υπάρχουν 48 κενά στη γενική εκπαίδευση και 43 στην ειδική εκπαίδευση»

    Δύο μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, τα...

    Προπηλακισμός Παναγιώτη Ρηγόπουλου: Ετοιμη η δικογραφία – Εξι αδικήματα – Ποιοι θα καθίσουν στο εδώλιο

    Λεπτομερέστατη είναι η περιγραφή των σοβαρών επεισοδίων έξω από...

    ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Ο Θεοδόσης Γεωργακόπουλος με τον Μάκη Κατσιγιάννη

    Στο πλευρό του Μάκη Κατσιγιάννη, για τις εκλογές στη ΔΕΕΠ ΝΔ...