Εκλογές 2023: Η Ζωή κάνει καρδούλα και υπόσχεται αγάπη

    Ημερομηνία:

    Εκτός Βουλής έμεινε η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, καθώς, με καταμετρημένο το 98,24%, καταλαμβάνει την 7η θέση με ποσοστό 2,88%.

    Η ίδια ωστόσο στις δηλώσεις της εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το κόμμα της θα μπορέσει να μπει στη Βουλή στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση και γι’ αυτό αποχαιρέτησε τους υποστηρικτές σχηματίζοντας με τα χέρια της μια καρδούλα, όπως είχε κάνει και κατά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος.

    Ζωή Κωνσταντοπούλου

    Νωρίτερα είχε δηλώσει:

    «Με βλέπετε να χαμογελάω γιατί, όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα, θα το περιμένουμε μέχρι τέλους. Γιατί κάθε μία ψήφος, κάθε πολίτη, μετράει. Όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα, αυτό που πετύχαμε είναι μόνον η αρχή. Η ανταπόκριση του κόσμου τις τελευταίες λίγες εβδομάδες, το γεγονός ότι έρχονται δίπλα μας καθημερινά ολοένα και περισσότεροι νέοι άνθρωποι που μου τηλεφωνούν και μου στέλνουν μηνύματα, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι οι οποίοι θα απείχαν και τελικά πήγαν και ψήφισαν, ολοένα και περισσότερες γυναίκες που ξέρουν ότι αν η Πλεύση Ελευθερίας μπει στη Βουλή θα υπάρχει γυναίκα αρχηγός κόμματος μέσα στη Βουλή»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ναύπακτος: Η μικροποσότητα ήταν αρκετή για να τον στείλουν στο κελί

    Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Ναυπακτίας, από...

    Συναυλία κιθάρας στο Πάρκο Ειρήνης του Πανεπιστημίου Πατρών

    «Μουσική είναι η ομορφιά του σύμπαντος», Πλάτων Με γνώμονα...

    ΑΝΩ ΣΥΧΑΙΝΑ: Δείτε τι έγινε στο πανηγύρι! Επικράτησε το αδιαχώρητο – ΦΩΤΟ

    Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε την...

    Υπουργείο Παιδείας : Δέσμευση για προσπάθεια ανάκλησης της απόφασης για το… λουκέτο στο Λύκειο Ερυμάνθειας

    Παρέμβαση στο Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με στόχο...