Εκλογές 2023 – Όταν ο Δημήτρης Νατσιός της «Νίκης» μιλούσε για τα «βοθροκάναλα» και την έξοδο από την ΕΕ (βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Απόσπασμα από ομιλία του Δημήτρη Νατσιού το 2014 στο οποίο αναφέρεται στα «βοθροκάναλα» και «την έξοδο από την ΕΕ» επανέφερε στο προσκήνιο ο Georghy Zhukov στο Twitter.

    Στο βίντεο, ο Δημήτρης Νατσιός αναφερόμενος στον κίνδυνο εξόδου από την ΕΕ επικαλείται τις προφητείες του Σέρβου επισκόπου Αχρίδας, Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς ο οποίος έλεγε ότι «όταν έφυγε ο Χριστός από την Ευρώπη επήλθε πόλεμος κατάρρευση και καταστροφή και επέστρεψε η βαρβαρότητα. Έμεινε ζόφος και δυσωδία… Εσείς τώρα αποφασίστε ποιον θα ακολουθήσετε: Την σκοτεινή και δυσώδη Ευρώπη ή τον Χριστό».

    Για το περιεχόμενο της ομιλίας του Δημήτρη Νατσιού ο Georghy Zhukov σημείωσε με νόημα: «Εάν διακρίνετε ομοιότητες με άλλα κόμματα της εποχής εκείνης, είναι επειδή υπάρχουν».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξ μετά την απιστία: Τι να κάνετε αν δεν καταφέρετε να συνδεθείτε ξανά ερωτικά

    Ηαπιστία είναι μία συνθήκη που αλλάζει άρδην μία σχέση, ταράζει...

    Δέκα εύκολα και γρήγορα tip για να απολαμβάνετε περισσότερο το σεξ

    Το σεξ δεν είναι απλώς διασκέδαση. Είναι και καλό για την...

    Ποιο είναι το πιο χειριστικό ζώδιο από όλα;

    Κάθε ζώδιο έχει τα θετικά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Ποιο είναι, όμως,...

    Τα ζώδια που δεν θα έχουν σταματημό μέχρι τον Δεκέμβριο

    Οι καιροί ήταν δύσκολοι φέτος για πολλούς εκπροσώπους του...