ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ: Ετοιμάζεται μήνυση! Εγινε ήδη ένσταση

    Ημερομηνία:

    Ένστάσεις  κατέθεσε  χθες στην Εκλογική Επιτροπή, ο συνδυασμός «Επιμελητήριο Για Όλους».

    Στην πρώτη επικαλείται αναληθείς υπεύθυνες δηλώσεις αναφορικά με την ύπαρξη ή όχι νομικών κωλυμάτων ψηφοφόρων στο εκλογικό τμήμα των επιμελητηριακών εκλογών στην Δυτική Αχαΐα

    Η ένσταση κατατέθηκε μετά από καταγγελίες ότι ψήφισαν άτομα παρά τα κωλύματα που προβλέπει η σχετική νομοθεσία για τις επιμελητηριακές εκλογές, καθώς για να συμμετάσχει κάποιος πρέπει να έχει καθαρό ποινικό μητρώο και να μην διώκεται ποινικά.

    Το περιεχόμενο της ένστασης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πατρών, η οποία θα κρίνει ένα πρέπει να πραγματοποιηθεί αυτεπάγγελτος έλεγχος για τη διερεύνηση των καταγγελιών.

    Η δεύτερη ένσταση, αφορά κωλύματα  εκπροσώπων που υποδείχτηκαν από τις Α.Ε. (οι οποίες έχουν δικαίωμα τριών ψήφων) και δεν ήταν μέλη των Δ.Σ, όπως προβλέπεται, αλλά  τρίτα πρόσωπα.

    Και μηνυτήρια αναφορά

    Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κατατεθεί και μηνυτήρια αναφορά κατά του Επιμελητηρίου για παραλείψεις στην προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας και στον μη έλεγχο, ως όφειλε, των εκπροσωπήσεων από εταιρείες.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ολα τα γκρουπ… ένα προς ένα! 107 ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

    Ολα τα πληρώματα του Πατρινου Καρναβαλιού - Παρέλαση μικρών!...

    ΠΑΤΡΑ: Το έργο που κερδίζει τα βλέμματα όλων στην οδό Κανάρη – Της Τέτας Χαντζάρα – ΦΩΤΟ

    Τα βλέμματα των περαστικών συγκεντρώνει «Ο κολυμβητής», ένα έργο...

    Ποια είναι η σωστή στιγμή για να αλατίσετε τις τηγανητές πατάτες;

    Τηγανητές πατάτες. Tις αγαπούν όλοι: μικροί και μεγάλοι. Και...
    Best Shop