Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Μεγάλο προβάδισμα Ανδρουλάκη στην επαρχία – Δεύτερος ο Δούκας

    Ημερομηνία:

    Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας είναι το δίδυμο που στέλνει στον δεύτερο γύρο της κούρσας για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ η επαρχία σύμφωνα με τα αποτελέσματα. Ο δεύτερος και ο τρίτος βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση.

    Η απήχηση του Νίκου Ανδρουλάκη στην επαρχία είναι μεγάλη και δεδομένη, όπως καταγράφηκε και στις τελευταίες ευρωεκλογές αλλά και στις εθνικές κάλπες, και θεωρείται πάντα το δυνατό χαρτί του.

    Αντιθέτως η επιτυχία και η καταγραφή υψηλών ποσοστών στην επαρχία δεν ήταν το ίδιο αναμενόμενη για τον Χάρη Δούκα, έναν νέο σχετικά πολιτικό με αναφορές κυρίως στην Αθήνα. Ίσως ο κ. Δούκας να είχε ενημερωθεί για τα αποτελέσματα αυτά και να εμφανίστηκε αισιόδοξος προσερχόμενος στο γραφείο του από όπου θα παρακολουθήσει την ανακοίνωση της ροής των αποτελεσμάτων. Εστίασε δε, στην μεγάλη σημασία της υψηλής συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές.

    «Μεγάλη αισιοδοξία, πολύ μεγάλη συμμετοχή και αυτό είναι το πιο σημαντικό», τόνισε συγκεκριμένα ο κ. Δούκας, προσθέτοντας πως, μετά τα πρώτα αποτελέσματα, θα προχωρήσει σε σχετική δήλωση.

    Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στην εσωκομματική διαδικασία έκλεισε με πάνω από 300.000 ψήφους, σπάζοντας το φράγμα του 2021, με τα τελικά αποτελέσματα να αναμένονται αργά το βράδυ της Κυριακής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εριέττα Κούρκουλου: Η οικογενειακή αγκαλιά με τον Βύρωνα Βασιλειάδη και τον γιο τους – ΦΩΤΟ

    Σε χριστουγεννιάτικο τραπέζι βρέθηκε την Κυριακή, η Εριέττα Κούρκουλου μαζί με...

    Πάτρα: Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΠΗΝ

    Η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων στην...

    Μαρινάκης: «Διάλογος με τους αγρότες αλλά με ανοιχτούς δρόμους»

    Θετικός στον διάλογο με τους αγρότες αλλά με ανοιχτούς...

    Ο Τιτανικός του Αιγαίου: 59 χρόνια από την τραγωδία του «Ηράκλειον», το πλοίο θαύμα που βυθίστηκε και άλλαξε την ελληνική ακτοπλοΐα

    Σήμερα Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου συμπληρώνονται 59 χρόνια από το ναυάγιο του...