Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ποιον δείχνουν να προηγείται οι.. στοιχηματικές

    Ημερομηνία:

    Οι διεργασίες το τελευταίο διάστημα στο ΠΑΣΟΚ, είναι έντονες καθώς πλησιάζουν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου του κόμματος, με Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα να προηγούνται στην κούρσα διεκδίκησης του προεδρικού θώκου, όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.

    Τα ποσοστά της Stoiximan για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ:

    ΠΑΣΟΚ

    Τα ποσοστά της Novibet για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ:

    ΠΑΣΟΚ

    Τα ποσοστά της Bet365 για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ:

    ΠΑΣΟΚ

    Το χρονικό

    Υπενθυμίζεται, πως οι τελευταίες εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για νέο πρόεδρο διεξήχθησαν στον Δεκέμβριο του 2021. Πρόεδρος, προς διαδοχή της Φώφης Γεννηματά, εξελέγη ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος επικράτησε του Γιώργου Παπανδρέου με 67,17%, έναντι 32,19%.

    Στις ευρωεκλογές του 2024, το ΠΑΣΟΚ εξελέγη τρίτο, με ποσοστό 12,79%, παρά το στόχο που είχε θέσει ο Νίκος Ανδρουλάκης για δεύτερο κόμμα. Έτσι, οι ευρωκάλπες διαμόρφωσαν νέους συσχετισμούς στο ΠΑΣΟΚ με στελέχη να ασκούν κριτική στην πολιτική του Ανδρουλάκη, κατηγορώντας τον πως είναι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα, θέτοντας θέμα ηγεσίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παρεμβάσεις στην εικόνα εισόδου στο Αίγιο

    Βάρος στον καλλωπισμό της ανατολικής εισόδου του Αιγίου έχει...

    Kι άλλο περιστατικό με σοβάδες – Ζημιές σε ΙΧ στην Αγυιά

    Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με την πτώση σοβάδων...

    Παραλίες Αιγιάλειας: Ποια Εταιρία πήρε τη δουλειά με τους ναυαγοσώστες

    Τις διαδικασίες για την τοποθέτηση ναυαγοσωστών στις πολυσύχναστες ακτές...

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Εθελοντική αιμοδοσία με θερμή ανταπόκριση στο κάλεσμα

    Θερμή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για...