Εκλογές στις ΗΠΑ – Γκας Μπιλιράκης: Ο ομογενής από την Κάλυμνο στο πλευρό του Τραμπ

Ημερομηνία:

 «Ο κόσμος έχει πολλές δυσκολίες εδώ, όμως όταν ήταν Πρόεδρος ο Τραμπ όλα ήταν καλά, δεν είχαμε πολέμους. Ο κόσμος το έχει καταλάβει, για αυτό πήρε ψήφους από όλο τον κόσμο», είπε μιλώντας για την εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ ο ομογενής Γκας Μπιλιράκης, ο οποίος επανεξελέγη βουλευτής, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Όπως τόνισε, «ο Τραμπ είναι επιχειρηματίας».

Ερωτηθείς για το αν θα βοηθήσει την Ελλάδα, είπε ότι «θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, γιατί είμαι Ελληνοαμερικανός και αγαπάμε την Ελλάδα πάρα πολύ. Όταν βοηθάμε την Ελλάδα, βοηθάμε και τις ΗΠΑ. Εγώ είμαι Αμερικανός, αλλά η Ελλάδα είναι στην καρδιά μου».

Ανέφερε επίσης ότι, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του Τραμπ ήταν στο πλευρό του και πως όταν του πρότεινε να εφαρμόσει κυρώσεις κατά της Τουρκίας, ο τότε Πρόεδρος το έκανε.

Τέλος, ερωτηθείς για το πότε θα επισκεφτεί την Ελλάδα, είπε ότι, το καλοκαίρι ο γιος του θα παντρευτεί στο Ναύπλιο και θα επισκεφτεί και τον τόπο καταγωγής του, την Κάλυμνο.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Josephine: Η εκρηκτική συνεργασία με την Ιουλία Καλλιμάνη και το νέο άλμπουμ που έρχεται τον Νοέμβριο

Σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο βρίσκεται η Josephine, η...

Αντώνης Πανούτσος: Σημάδια βελτίωσης μετά από σχεδόν τρεις μήνες στη ΜΕΘ

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο...

Ο Γάμος του Αιώνα και ο απίστευτος όρος που έβαλε ο Ωνάσης στην Τζάκι

Ήταν Κυριακή 20 Οκτωβρίου 1968 όταν οι απανταχού κοσμικοί...