Εκλογές στον Φυσιολατρικό Σύνδεσμο Πατρών

    Ημερομηνία:

    Στις κάλπες θα προσέλθουν τα εκατοντάδες μέλη του ιστορικού  Φυσιολατρικού Συνδέσμου Πατρών, για την ανάδειξη του νέου 9μελούς  Διοικητικού Συμβουλίου.

    Οι εκλογές, που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, κατά τις ώρες 11:00 – έως 19:00, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία καθώς σηματοδοτούν την αλλαγή σελίδας στην πορεία του Συνδέσμου, αφού αποχωρεί ο επί σειρά ετών Πρόεδρος Σπύρος Κλωναράκης και μια σειρά παλαιότερων ικανών στελεχών.

    Υπενθυμίζεται, ότι δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία, έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει, μέλη του Συνδέσμου.

    Ο Φυσιολατρικός Σύνδεσμος Πατρών, ιδρύθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 1950. Καθ’ όλο το διάστημα της αδιάλειπτης λειτουργίας του, έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εκδρομική, τουριστική, πολιτιστική και αθλητική προβολή της Πάτρας, μέσω της οργανώσεως ποικίλων εκδηλώσεων και την λειτουργία τμημάτων. Με σκοπό, την ανάπτυξη και διάδοση προς το ευρύτερο κοινό του εκδρομικού, φυσιολατρικού, φιλοδασικού, αθλητικού, ορειβατικού και χιονοδρομικού πνεύματος.

    Ο Φ.Σ.Π. έχει βραβευτεί για το πολυδιάστατο έργο του από την Ακαδημία Αθηνών.

    Το 1968 διοργάνωσε στο Πατρινό Καρναβάλι το θρυλικό «Παιδικό Ποδηλατικό Ράλλυ», που λίγο αργότερα μετονομάστηκε σε «Μπέιμπυ Ράλλυ». Ένα παιχνίδι, το οποίο συνεχίστηκε μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και αποτέλεσε πρόδρομο του σύγχρονου «Καρναβαλιού των μικρών», ενώ τα τελευταία χρόνια επιχειρήθηκε η αναβίωσή του από τον Δήμο Πατρέων.

    Επίσης ο Φυσιολατρικός διαβλέποντας το τεράστιο κενό στην προώθηση και ανάδειξη της Πάτρας ως πόλης του Πρωτοκλήτου Αποστόλου Ανδρέα, εμπνεύστηκε και διοργάνωσε για πρώτη φορά το 1976 τα «Πρωτοκλήτεια». Εκδηλώσεις που  πραγματοποιούνται μέχρι και σήμερα με τρόπο περίλαμπρο υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και είναι αφιερωμένες στον Πολιούχο των Πατρών.

    proliptikes
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί το ρυζόγαλο είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας

    Το ρυζόγαλο είναι ένα από αυτά τα γλυκά που ξυπνούν παιδικές...

    Λογαριασμοί ρεύματος: Μειωμένες οι τιμές και τον Απρίλιο – Τι αναφέρουν κύκλοι του ΥΠΕΝ

    Η αποκλιμάκωση της χονδρικής τιμής του Μαρτίου αποτυπώνεται και...

    Ντουμπάι: Ελληνίδες influencers συμμετέχουν στα porta potty party – Oι πανάκριβες ταρίφες και οι διεστραμμένες ορέξεις των «αφεντών»

    Ένα ολόκληρο κύκλωμα εκμετάλλευσης γυναικών, θανάτους, τραυματισμούς και σκλάβες...

    Το καλύτερο σνακ για αργά το βράδυ – Χορταστικό, βοηθάει στην απώλεια βάρους

    Το φαγητό πριν τον ύπνο δεν σημαίνει αύξηση βάρους. Αντίθετα, ένα καλά επιλεγμένο σνακ μπορεί...