Έκοψαν πρόστιμο σε καρκινοπαθή που μετακινήθηκε για χημειοθεραπεία – Τι καταγγέλλει η κόρη της – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο σε καρκινοπαθή που μετακινήθηκε εκτός νομού για να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1. Η κόρη της ασθενούς κατήγγειλε το περιστατικό μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

    GLEARNET

    Όπως περιέγραψε, η μητέρα της μετακινείται από Βέροια στη Θεσσαλονίκη για τη θεραπεία της με ειδικό βαν που ενοικιάζουν γιατί βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι. Κατά την επιστροφή της από το νοσοκομείο, η αστυνομία σταμάτησε το βαν στο οποίο επέβαιναν ο οδηγός, ο συνοδηγός που είναι τραυματιοφορέας, η ίδια ως συνοδός και η ασθενής μητέρα της. Ο αστυνομικός που τους σταμάτησε έκοψε πρόστιμο από 300 ευρώ στον καθένα, δηλαδή συνολικά 1.200 ευρώ.

    Δείτε το βίντεο με την καταγγελία

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μάρω Κοντού: Μόνο εγώ δεν έχω κάνει σεξ στη «Γη της Ελιάς»

    Τη συμμετοχή της στη σειρά «Γη της Ελιάς» σχολίασε...

    Αλεξάνδρου για την κοινή εμφάνιση της Τούνη με τον γιο και τον σύντροφό της: Κοιτάω το παιδί μου και την προσωπική μου ζωή

    Την πρόσφατη κοινή εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη με τον σύντροφό της, Δημήτρη...