Εκοψε την πίτα του ο Δήμος Ερυμάνθου

    Ημερομηνία:

    Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Ερυμάνθου σε μία λιτή εκδήλωση λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού.

    Φλίγκος

    Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του Δημάρχου, Θ. Μπαρή, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γ. Κουραχάνη, των αντιδημάρχων, Σ. Ταλαγάνη και Ε. Μπερδένη, του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Δ. Κανελλόπουλου, της γεν. γραμματέως του Δήμου, Ελ. Γκοτσοπούλου, τον Διευθυντών και προϊσταμένων των δημοτικών υπηρεσιών και των εργαζομένων, οι οποίοι και έκοψαν από ένα κομμάτι με την ευχή το 2022 να είναι μια δημιουργική χρονιά με υγεία για όλο τον κόσμο.

    ICECAP

    Οι τυχεροί του φλουριού ήταν τρεις, ο Βασίλης Γεωργαντόπουλος, ο Θάνος Μπίτσικας και ο Τριαντάφυλλος Κωνσταντινάκος.

    Ο Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε εκτός από τις ευχές για καλή χρονιά, αναφέρθηκε στους στόχους της δημοτικής Αρχής για το νέο έτος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι παρά τις δυσκολίες, έχουν δρομολογηθεί σημαντικά έργα για την περιοχή σε όλους τους τομείς που θα αλλάξουν το τοπίο και θα βελτιώσουν αισθητά την καθημερινότητα των δημοτών.

    «Με πείσμα, πολλή δουλειά και προσήλωση στο στόχο μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί. Εύχομαι υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους και του χρόνου να μπορέσουμε να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί, χωρίς περιορισμούς», ανέφερε  ο κ. Μπαρής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αυτές είναι οι ποινές που επέβαλλε η ΔΕΑΒ

    Η ΔΕΑΒ επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο 3000 ευρώ στον Παναιγιάλειο...

    Πάνος Μιχαλόπουλος: Η συνάντηση στο ΚΑΤ με τον Άρη Μουγκοπέτρο

    Ο Άρης Μουγκοπέτρος είχε χθες μια απρόσμενη συνάντηση στο...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Σκοτώθηκε 16χρονο παλικάρι

    Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την...

    ΤΡΟΧΑΙΟ: Τραυματίστηκαν μάνα και κόρη

    Δύο γυναίκες μια ηλικιωμένη μητέρα με προβλήματα υγείας και...