Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων «Ήλιος» – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Μέσα σε μια ιδιαίτερα φιλική και εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στο παραλιακό κατάστημα «Παναγιώτης» Κ. Σελιανιτίκων, παρουσία μελών, φίλων και υποστηρικτών του συλλόγου. Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Ανδρόνικος Τσαχρίδης.

    Την εκδήλωση προλόγισε η ταμίας του συλλόγου Βασιλική Θεοδωροπούλου, ενώ μετά χαιρετισμό απεύθυνε προς το κοινό ο αν. πρόεδρος του συλλόγου Τσουμπός Κωνσταντίνος Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι: Γεώργιος Ρόζος, Χρήστος Γούτος, Βασιλική Ψυχράμη, Τάκης Τζερεντζούλιας, Βασίλης Χριστόπουλος, Ανδρέας Μεσσήνης, Χρήστος Κανελλής, Σταύρος Καραδημητρόπουλος, Ελένη Καρόγιαννη, Βασίλης Κανελλής, Ανδρέας Παλαιολογόπουλος, Χαρίλης Γιαννόπουλος, Δήμητρα Χριστοπούλου, Θανάσης Μπαλτουμάς, Νίκος Παπαδόπουλος και ο Ανδρέας Μαγκλάρας.

    Kατά την κοπή της πίτας του συλλόγου τα φλουριά της βασιλόπιτας έτυχαν στην Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου και στην Κωνσταντίνα Μπατάλη

    ΠΑΤΡΑ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε αυτή την ηλικία είναι πιθανότερο ένας άντρας να απατήσει

    Ηαπιστία είναι ένα κοινό αγκάθι σε πολλές μακροχρόνιες σχέσεις και...

    Παραμένετε σε μία σχέση που δεν αξίζει; Δέκα σημάδια για να το καταλάβετε

    Όλοι έχουμε κάνει σχέση με ανθρώπους που ξέρουμε ότι δεν είναι...

    Ακρίβεια: Χωριάτικη σαλάτα από.. “χρυσάφι” – Από συνοδευτικό έγινε κυρίως πιάτο

        Του Θάνου Κλωνόπουλου Τα παλιά τα χρόνια λέγαμε… «Πιάσε μια χωριάτικη». Σήμερα...

    Beach bars στη Χαλκιδική με «τιμές πίστας», ζώνες χρέωσης και ξαπλώστρες! ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ

    Η Χαλκιδική φαίνεται να υιοθετεί με ταχύτητα το μοντέλο τιμολόγησης και...