Εκοψε βασιλόπιτα η Πατραϊκή Ενωση Στίβου

    Ημερομηνία:

    Με μεγαλη επιτυχία και μέσα σε κλίμα ζεστό και γιορτινό πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για το 2023 του αθλητικού συλλόγου Πατραϊκή Ενωση Στίβου.
    Ο προπονητής Κωνσταντίνος Γκιόλας, με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο και με μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό, μοιράστηκε με τους αθλητές του μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και στη συνέχεια άπαντες έθεσαν τους στόχους για την νέα χρονιά, πάντα έχοντας στον νου τους το “ευ αγωνίζεσθαι”.
    Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο καφέ που βρίσκεται στο roof garden του μοναδικού σε θέα και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης ξενοδοχείο “My Way”, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Παππά, ο οποίος, όντας και ο ίδιος παλιός αθλητής της Ενωσης, επέβλεψε την διοργάνωση με περισσή αγάπη και άριστο επαγγελματισμό.

    ΣΤΙΒΟΣ
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Οι Grey Gallows στο Μεγάλο μας Τσίρκο

    Λίγες μόνο εβδομάδες πριν την περιοδεία τους σε Ιταλία...

    ΣΑΚΗΣ ΜΠΑΣΤΑΣ: Επιμελήθηκε τη μουσική της παρέλασης των μικρών

    Εγραψε ο Σάκης Μπάστας: Φέτος, για άλλη μια χρονιά επιμελήθηκα...

    «Ταλέντα»: Νικήτρια η «Ματούλα Ζαμάνη» και ο Γιώργος Κυριακόπουλος! Εγινε χα

    Η… Ματούλα Ζαμάνη του γνωστού καρναβαλιστή Γιώργου Κυριακόπουλου αποδείχθηκε...
    Best Shop