Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ο Πατρινός Παύλος Μαρινάκης

    Ημερομηνία:

    Οριστικό. Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αναλαμβάνει ο πατρινός γραμματέας του κόμματος, Παύλος Μαρινάκης, κι ας ακούσθηκαν κι άλλα ονόματα για τον ρόλο αυτό (Σκέρτσος, Ζαχαράκη κ.λπ.).

    Η απόφαση έχει ήδη ληφθεί από τον πρωθυπουργό, μετά από εισήγηση του διευθυντή της ΝΔ, Γιάννη Μπρατάκου κι ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ίδια άποψη για τα επικοινωνιακά προσόντα του, αφού έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές τις παρεμβάσεις του στα media κι έχει σχηματίσει προσωπική άποψη για τις ικανότητές του.

    Σίγουρα, ένας λόγος που έγειρε τη ζυγαριά υπέρ της επιλογής Μαρινάκη είναι και η ηλικία του, καθότι εκπροσωπεί τη γενιά των 30άρηδων, που αποτελεί την «αχίλλειο πτέρνα» της κυβερνώσας παράταξης κόμματος κι έχει προκύψει – δημοσκοπικά – ότι είναι προβληματική η διείσδυσή της, στις ηλικίες 17 έως 34 χρόνων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λειτουργία ξανά στον προφήτη Ηλία στη Δαμασκό ένα μήνα μετά το αιματοκύλισμα

    Έναν μήνα μετά την τρομοκρατική επίθεση στο ναό του Προφήτη...

    ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΤΣΙΚΑ: Η ευχή της με αφορμή τη μνήμη του Αγίου Παϊσίου

    Με μια θερμή και συμβολική ανάρτηση, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής...

    Η συγκινητική ιστορία του Aljuma Kebbeh που έφτασε στα Καλάβρυτα από την Γκάμπια

    Μια ξεχωριστή ιστορία ζωής εκτυλίσσεται τα τελευταία δύο χρόνια...

    Δήμος Ερυμάνθου: Διεκδικεί 3 εκατ. για αγροτική οδοποιία

    Στην διεκδίκηση γενναίου κονδυλίου, το οποίο θα δώσει την...