Εκρηξη στους Αμπελοκήπους: Συνελήφθη η 30χρονη που είχε τα κλειδιά του διαμερίσματος

    Ημερομηνία:

    Στη σύλληψη της γυναίκας που είχε παραλάβει τα κλειδιά του διαμερίσματος – γιάφκα της οδού Αρκαδίας στους Αμπελοκήπους προχώρησαν σήμερα τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής.

    Η γυναίκα βρισκόταν εκτός Ελλάδας και συνελήφθη αμέσως μετά την επιστροφή της καθώς σε βάρος της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

    Την ίδια ώρα συγκλονιστικές είναι οι εικόνες μέσα από το διαμέρισμα γιάφκα της οδού Αρκαδίας που ισοπεδώθηκε μετά από ισχυρή έκρηξη. Στις εικόνες που εξασφάλισε και παρουσιάζει το protothema.gr, αποτυπώνεται η τεράστια καταστροφή που προκάλεσε η έκρηξη στον χώρο με το σκηνικό να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Μπάζα, τούβλα, έπιπλα και οικιακά αντικείμενα όλα έχουν μετατραπεί σε ένα ακανόνιστο «κουβάρι», ενώ σε κάποια σημεία διακρίνονται και ίχνη αίματος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο 15χρονος άνοιγε αυτοκίνητα

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του...

    Πατρών – Κορίνθου: Είχε μέσα στο αμάξι του μαχαίρι

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου...

    Ναύπακτος: Η μικροποσότητα ήταν αρκετή για να τον στείλουν στο κελί

    Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Ναυπακτίας, από...

    Συναυλία κιθάρας στο Πάρκο Ειρήνης του Πανεπιστημίου Πατρών

    «Μουσική είναι η ομορφιά του σύμπαντος», Πλάτων Με γνώμονα...