EKTAKTH EΞΕΛΙΞΗ: Τι αποφάσισε ο Αρειος Πάγος για την Διοίκηση του Κωνσταντοπουλείου

Ημερομηνία:

“Η απόφαση του Αρείου Πάγου δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με τη νομιμότητα της σημερινής διοίκησης”. Αυτό δήλωσε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα  ο πρόεδρος του Κωνσταντοπουλείου, Βασίλης Δελδήμος, αναφορικά με απόφαση που ελήφθη από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας.

PHILOXENIA

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση σχετίζεται τις προϋποθέσεις απαρτίας κάτω από τις οποίες το 2020 και κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, καθαιρέθηκε η τότε διοίκηση.

Φαίνεται λοιπόν ότι αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Κωνσταντοπουλείου κάτι που επιβεβαιώνεται και μέσω εξωδίκου που εστάλη στη σημερινή διοίκηση.

Τέλος, τίθεται το εξής ερώτημα. Μετά και από τη συγκεκριμένη απόφαση του Αρείου Πάγου, πώς η σημερινή διοίκηση θα συνεχίσει να πορεύεται και να λαμβάνονται αποφάσεις για το ίδρυμα;

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η Κολέτσα κρατάει ψηλά τον υδράργυρο

Η Χριστίνα Κολέτσα συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και ανεβάζει...

ΣΟΥΡΩΤΗ: Από το μεταλλικό νερό σε μπύρα, ροφήματα και καλλυντικά

Τη διεύρυνση της δραστηριότητάς της πέρα από το φυσικό...

Η Πάολα στη θέση του Γιώργου Μαζωνάκη στο The Voice

Η Πάολα θα είναι το πρόσωπο που θα βρεθεί...