ΕΚΤΑΚΤΟ: Απειλείται η εκεχειρία στη Γάζα – Η Χαμάς επιτέθηκε σε ισραηλινές δυνάμεις στη Ράφα, με αεροπορικές επιθέσεις απάντησε το Ισραήλ

Ημερομηνία:

Σε σοβαρό κίνδυνο βρίσκεται η εκεχειρία στη Γάζα καθώς ένοπλοι της Χαμάς φαίνεται ότι επιτέθηκαν σε ισραηλινές δυνάμεις στη Ράφα, στη νότια Γάζα, με τους Ισραηλινούς να απαντούν με αεροπορικούς βομβαρδισμούς, το πρωί της Κυριακής (19.10.25).

Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας (IDF) δεν έχουν εκδώσει ακόμα καμία ανακοίνωση για το περιστατικό στη νότια Γάζα.

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, πρόκειται για το τελευταίο περιστατικό παραβίασης της εκεχειρίας από τη Χαμάς.

Την Παρασκευή, Παλαιστίνιοι ένοπλοι βγήκαν από τούνελ στην περιοχή της Ράφα και άνοιξαν πυρ εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών. Σύμφωνα με τις IDF, δεν υπήρξαν τραυματίες από την επίθεση.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8-11-2026

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ Τελούμε το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2026 και ώρα 8.30...

Εντόπισαν πάνω από 3.000 ταραντούλες λίγο πριν μεταφερθούν αεροπορικώς στη Γερμανία παράνομα

Οι περουβιανές αρχές εντόπισαν και κατέσχεσαν στο αεροδρόμιο της...