ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα εστία φωτιάς στον Αυλώνα – 12 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή

    Ημερομηνία:

    Ενώ ακόμα μαίνεται η φωτιά στην Πάρνηθα, νέα εστία παρατηρήθηκε στον Αυλώνα, και συγκεριμένα στη θέση «Άγιος Γεώργιος».

    Επιχειρούν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα, ωστόσο οι δυνάμεις ενισχύονται.

    Γ. Αρτοποιός: 12 πυρκαγιές μόνο στον Αυλώνα το τελευταίο 24ωρο – 60 οι τραυματίες πυροσβέστες

    Στις πολλές αναζωπυρώσεις στα μέτωπα της Πάρνηθας, της Αλεξανδρούπολης , της Ροδόπης και της Βοιωτίας αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσεβστικής, Γιάννης Αρτοποιός, επισημαίνοντας ότι ανέρχονται σε 60 οι τραυματίες πυροσβέστες.

    Ο εναέριος χώρος πάνω από την Πάρνηθα έχει δεσμευτεί αποκλειστικά για την αεροπυρόσβεση και σε κάθε άλλη περίπτωση παραβιάζονται όροι ασφάλειας πτήσεων, τόνισε, αναφερόμενος σε πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

    Ο κ. Αρτοποιός είπε ότι είναι πολλές οι αναζωπυρώσεις και στο μέτωπο Αλεξανδρούπολης – Ροδόπης και υπενθύμισε ότι ισχυρές δυνάμεις έχει διαθέσει το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, η ελληνική αστυνομία και οι Περιφέρειες ενώ συνδράμουν πυροσβέστες από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία καθώς και από την Αλβανία «βάσει διμερούς συμφωνίας».

    Δύσκολο χαρακτηρίστηκε το μέτωπο στο Δίστομο Βοιωτίας όπου επιχειρούν δύο αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα, το ένα από τη Τσεχία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Εκατοντάδες αγρότες, παρά τη βροχή, στην Πλ. Γεωργίου – φωτό

    Συγκέντρωση αγροτών στην Πλατεία Γεωργίου. Εκατοντάδες συγκεντρώθηκαν παρά τις...

    Στη μεγάλη μάχη της Αναστασίας όλοι (μας) δίπλα της! ΦΩΤΟ

    Η οικογένεια του στίβου ένωσε τις δυνάμεις της και...

    Που βρισκόταν αυτό το κτίριο στην Πάτρα;

    Το Μέγαρο Βουρλούμη στα Ψηλαλώνια (ΑΘανασίου Διάκου) Πρόκειται για ένα κλασικιστικό,...

    Αναγνωρίζετε ποια είναι αυτή η Πλατεία της Πάτρας; Πατήστε για την απάντηση και την “πηγή”

    Καρτ ποστάλ των αρχών του 1900. Ενθύμιο Πατρών (στα...