Εκτάκτως ο Στέλιος Πέτσας στην Πάτρα! Μετά το σοκ με το λιανεμπόριο! Εξηγεί για ποιον λόγο δεν ανοίγουν τα καταστήματα

    Ημερομηνία:

    Για την απόφαση να μην ανοίξουν τα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας ότι «είναι τρεις διαφορετικές περιπτώσεις κάτω από μία ίδια ομπρέλα»: αυτή της αυξητικής τάσης των κρουσμάτων.

    «Υπάρχουν τοπικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη τα καταστήματα είχαν παραμείνει παραπάνω ανοιχτά» ενώ στην Πάτρα, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στον ΣΚΑΪ, υπήρξαν εικόνες συνωστισμού.

    Ο κ. Πέτσας γνωστοποίησε ότι θα επισκεφθεί την περιοχή της Πάτρας άμεσα «για να δούμε τι θα κάνουμε».

    Όσον αφορά στην Κοζάνη, «ήταν πάντα επιβαρυμένη».

    Ο κ. Πέτσας, για την περίπτωση να διαπιστωθεί παράβαση των υγειονομικών κανόνων σε καταστήματα, είπε ότι πιστεύει πως δεν θα υπάρξουν τέτοια προβλήματα και πως «είναι σαφείς οι κανόνες, έχει φανεί ότι όπου υπάρχουν σαφείς κανόνες, είναι πιο εύκολο να τηρηθούν.

    «Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε προβλήματα στον εμπορικό χώρο και δεν θα έχουμε πισωγυρίσματα.», ανέφερε σχετικά με την πιθανότητα να ξανακλείσουν τα καταστήματα αν δεν τηρηθούν τα μέτρα.

    Επίσης, επεσήμανε πως προς το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε τα πρώτα αυτοδιαγνωστικά τεστ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εθελοντών Τομέα Υγείας από Ε.Ε.Σ.

    Το Περιφερειακό Τμήμα Πάτρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνει...

    Άγριο έγκλημα στη Βρετανία: 68χρονος έσφαξε την πρώην συζυγό του με 19 μαχαιριές πάνω από τον τάφο του αυτόχειρα γιου τους

    Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη μια οικογενειακής τραγωδίας...

    Πάτρα: Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Αγγέλων στο Α’ Κοιμητήριο

    Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2025, γιορτή των Αγίων Αρχαγγέλων...

    Πάτρα: Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Πυροσβεστών

    Την ερχόμενη Τετάρτη 12 Νοεμβρίου  2025 και ώρα 11:00...