Εκτάκτως στο χειρουργείο ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος

Ημερομηνία:

Στο χειρουργείο ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος με τους γιατρούς στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την επιδείνωση της υγείας του.

Νωρίτερα εκδόθηκε έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου μετά την ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία του.

Ο ιερωμένος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ και διασωληνώθηκε, όμως στη συνέχεια διαπιστώθηκε αιμορραγία και σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί θα επιχειρήσουν να δουν ενδοσκοπικά από που υπάρχει η αιμορραγία. Παρών στο χειρουργείο και ο γενικός χειρουργός Στέλιος Καπίρης, για να παρέμβη επεμβατικά.

«Η κατάσταση της υγείας του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ Αναστάσιου παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου και βρίσκεται διασωληνωμένος», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Στον Ευαγγελισμό παρακολουθείται στενά από την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Αναστασίας Κοτανίδου.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος από τις 30 Δεκεμβρίου είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο των Τιράνων, καθώς είχε ασθενήσει από εποχική γρίπη.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γεωργία Ντάτσικα: Κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος

Εγραψε η αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Ντάτσικα: Κανείς δεν πρέπει να...

Μητσοτάκης από Κιλκίς: «Η φροντίδα των ηλικιωμένων συμπολιτών μας καθίσταται πρώτη προτεραιότητα πολιτικής»

«Η φροντίδα των ηλικιωμένων συμπολιτών μας καθίσταται πρώτη προτεραιότητα...

Πάτρα: Απατεώνας έδρασε με φόντο τον αγώνα ΑΕΚ-Ρεάλ Μαδρίτης

Επιτήδειοι φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται την αγωνία των φιλάθλων να...