Εκτελέστηκε άνδρας που επιτέθηκε με σουβλί σε 59 γυναίκες στο Ιράν

    Ημερομηνία:

    Το Ιράν εκτέλεσε έναν άνδρα που καταδικάστηκε για «διαφθορά επί της γης» επειδή επιτέθηκε σε δεκάδες γυναίκες στους δρόμους της πρωτεύουσας.

    Ο Rastgooei Kandolaj επιτέθηκε σε τουλάχιστον 59 γυναίκες χρησιμοποιώντας ένα σουβλί, ένα εργαλείο επεξεργασίας ξύλου, προκαλώντας τραυματισμούς και σπέρνοντας «τρόμο στην Τεχεράνη», ανακοίνωσε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος του δικαστικού σώματος Mizan Online.

    Πολλές γυναίκες είχαν αναφέρει ότι ο δράστης ήταν μασκοφόρος και οδηγούσε μοτοσυκλέτα όταν πραγματοποίησε τις επιθέσεις τον Νοέμβριο του 2018, σύμφωνα με το Mizan Online.

    Δεν διευκρινίστηκε πότε συνελήφθη ο Kandolaj. Καταδικάστηκε σε θανατική ποινή αφού καταδικάστηκε για το βαρύτατο αδίκημα της «διαφθοράς επί της γης», σύμφωνα με το Mizan. Ο Kandolaj είχε ασκήσει έφεση και ζήτησε εκ νέου δίκη, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο υποστήριξε την αρχική ετυμηγορία. «Η θανατική ποινή του… Ραστγκουέι Καντολάτζ, που τραυμάτισε γυναίκες και κορίτσια με σουβλί και δημιούργησε τρόμο στην Τεχεράνη, εκτελέστηκε», ανέφερε το Mizan.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...