Εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τραυματίστηκε στο πόδι

Ημερομηνία:

Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους Μπακς που ηττήθηκαν με 100-102, αυτή τη φορά από τους Νάγκετς και η κατάσταση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι περίπλοκη.

Ο Έλληνας σταρ τραυματίστηκε στο τέλος στο πόδι, ενώ έδειξε τη δυσφορία του κατά τη διάρκεια του ματς και ενός timeout (παρακολουθούσε από… απόσταση τον Ρίβερς) με την όλη στάση του.

Για το πρόβλημα που αποκόμισε στη γάμπα μίλησε μετά την αναμέτρηση και έδειξε πως πιστεύει πως θα μείνει για αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης. «Θα κάνω αύριο μαγνητική, όμως πιστεύω ότι θα μου πουν πως πρέπει να μείνω για άλλες 4-6 εβδομάδες εκτός δράσης», ήταν τα λόγια του.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δυτική Ελλάδα: Σφοδρή σύγκρουση 2 ΙΧ – φωτο

Τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές σημειώθηκε το απόγευμα της...

Αχαΐα: Νέα μεγάλα “χτυπήματα” από “μαϊμού” υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ – Χάνονται περιουσίες δεκάδων χιλιάδων ευρώ!

Νέες υποθέσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων καταγράφηκαν στην Αχαΐα, με τους...

500.000 ταμειακές στο «μάτι» της Εφορίας: Κλείνει η «τρύπα» στα φορολογικά έσοδα

Σχεδόν μισό εκατομμύριο ταμειακές μηχανές και POS έχουν πλέον...

Champions League – Opta: Οι πιθανότητες, τα φαβορί, η Παρί Σεν Ζερμέν και η ΑΕΚ

Ο υπερυπολογιστής της -βρετανικής εταιρείας αναλύσεων-Opta δημοσίευσε (4/9) τις πρώτες του...