Εκτός «τροχιάς» και ο Προαστιακός της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Σε 24ωρη απεργία, προχωρούν σήμερα Πέμπτη 2/03/2023 οι σιδηδρομικοί ζητώντας τη λήψη των αναγκαίων μέτρων για να μην συμβεί ξανά κανένα δυστύχημα.

    Κανένα δρομολόγιο της Hellenic Train δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου, λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) και φυσικά δεν θα γίνει κανένα δρομολόγιο του Προαστιακού της Πάτρας.

    Το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς ως και οι διοικήσεις του συνόλου των πρωτοβαθμίων σωματείων που λειτουργούν στον ελληνικό σιδηρόδρομο, σε έκτακτη συνεδρίασή τους που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισαν ομόφωνα την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για το σύνολο του προσωπικού που απασχολείται σε όλες τις σιδηροδρομικές εταιρείες.

    «Σήμερα η Ελλάδα είναι φτωχότερη»

    «Η απαξίωση που διαχρονικά επέδειξαν οι κυβερνήσεις στον ελληνικό σιδηρόδρομο οδήγησαν στο τραγικό αποτέλεσμα των Τεμπών. Δυστυχώς τα πάγια αιτήματά μας για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αρτιότερη εκπαίδευση, αλλά κυρίως εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών ασφαλείας, πετιούνται μόνιμα στον κάλαθο των αχρήστων» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΣ.

    «Σήμερα η σιδηροδρομική οικογένεια είναι φτωχότερη. Σήμερα η Ελλάδα είναι φτωχότερη. Η επόμενη μέρα είναι ημέρα περισυλλογής και θρήνου για τους αδικοχαμένους συναδέλφους μας» καταλήγει η ΠΟΣ στην ανακοίνωσή της.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Πάτρα Ενωμένη»: Επίσκεψη στην Κοινότητα Σουλίου

    Ακολουθεί επίσημη ανακοίνωση από την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη»: Την Κοινότητα ...

    Ick: Το νέο trend στο TikTok και το τέλος του ρομαντισμού

    Βγαίνεις ραντεβού με κάποιον που σου αρέσει. Όλα κυλούν...

    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για τις 162 θέσεις – Με bonus για κάθε µήνα προϋπηρεσίας

    Στην τελική φάση υλοποίησης πρόσληψης προσωπικού για τις 162...

    ΟΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ: Συναντήσεις του Αντώνη Κουνάβη, με Τάκη Θεοδωρικάκο, και  Βασιλική Κουτσούκου

    Τα συναρμόδια υπουργεία στηρίζουν την ένταξη της Πάτρας στην κρουαζιέρα Μετά...