ΕΛ.ΑΣ.: Έρευνα για εικονικά σύμφωνα συμβίωσης από νέους συνοριοφύλακες

    Ημερομηνία:

    Σε σχετική ανακοίνωση του αρχηγείου, επισημαίνονται τα εξής: «Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διεξάγεται διοικητική έρευνα σχετικά με καταγγελλόμενα σε δημοσιεύματα που αφορούν στην υπογραφή εικονικών συμφώνων συμβίωσης από νέους Συνοριοφύλακες».

    Νωρίτερα σήμερα, το evros-news δημοσίευσε ρεπορτάζ με τίτλο «Νέοι Συνοριοφύλακες: Δεκάδες εικονικά σύμφωνα συμβίωσης, επειδή θέλουν να τοποθετηθούν στην Αλεξανδρούπολη».

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ιστοσελίδας, έχουν υπογραφεί δεκάδες εικονικά σύμφωνα συμβίωσης, τα οποία ξεπερνούν ακόμα και τα 100, από τους 250 νέους συνοριοφύλακες που έχουν προσληφθεί, προκειμένου να εξασφαλίζουν τα 5 μόρια που προβλέπεται ότι μπορεί να πάρει κάποιος, ώστε να τοποθετηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

    Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι θέλουν να μείνουν στην πρωτεύουσα του Έβρου και να υπηρετούν στα τρία Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης που ανήκουν σε αυτήν, δηλαδή σε Φέρες, Τυχερό και Σουφλί, όπου προβλέπεται να τοποθετηθούν συνολικά 115 συνοριοφύλακες, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αργολίδα: Νεκρός άνδρας από πτώση σε πηγάδι

    Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άνδρας από πηγάδι...

    H Ντορέττα Παπαδημητρίου φωτογραφήθηκε ξαπλωμένη σε πισίνα με κόκκινο μαγιό

    Φορώντας ένα κόκκινο μαγιό και ενώ ήταν ξαπλωμένη σε πισίνα,...

    Ινδονησία: Φρικτός θάνατος για 80χρονο – Τον άρπαξε κροκόδειλος ενώ έκανε μπάνιο σε ποτάμι, δείτε βίντεο

    Τραγικό θάνατο από επίθεση κροκόδειλου βρήκε ένας 80χρονος στην Ινδονησία όταν το ερπετό τον άρπαξε...

    Μέτρα για την οπαδική βία: 1,6 εκατ. ευρώ από πρόστιμα, 2.500 κάμερες στα γήπεδα, 109 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών

    Τον απολογισμό των μέτρων για την αντιμετώπιση της οπαδικής...