EΛ.ΑΣ.: Ουδέν νεώτερον για τους εμπρησμούς σε εστιατόρια και ΙΧ! Τι κάνει… νιάου νιάου στα κεραμίδια, λένε στην “πιάτσα”

    Ημερομηνία:

    Ανησυχία έχει προκαλέσει στον χώρο της εστίασης το μπαράζ επιθέσεων που έχει γίνει τους τελευταίους μήνες είτε κατά καταστημάτων, είτε κατά των ιδιοκτητών τους.

    Το τελευταίο από αυτά έγινε σε αυτοκίνητο γνωστού επιχειρηματία της εστίασης που δραστηριοποιείται κυρίως στο take away καφέ, ενώ πριν από αυτό είχαν προηγηθεί τρεις απόπειρες εμπρησμού σε καταστήματα της Τριών Ναυάρχων, της Ρήγα Φεραίου και των Υψηλών Αλωνίων.

    Τα περιστατικά αυτά που με βάση τις έρευνες της αστυνομίας δείχνουν εμπρησμό από πρόθεση, έχουν αναστατώσει τον χώρο της εστίασης και έχουν ανησυχήσει τους επαγγελματίες.

    Σύμφωνα με τις συζητήσεις που γίνονται μεταξύ τους πρόκειται για περιστατικά που έχουν το άρωμα νύχτας και θυμίζουν παλιότερες καταστάσεις με μπράβους και προστασία. Η ΕΛ.ΑΣ. από την πλευρά της προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι και να δει τι κρύβεται πίσω από τα περιστατικά αυτά.

    Μέχρι ώρας δεν έχει πάντως στα χέρια της καμία επίσημη καταγγελία που να μιλάει για εκβιασμό ή απειλές. Ωστόσο, ερευνά το οπτικό υλικό που έχει στα χέρια της από τα παραπάνω περιστατικά, ενώ έχει προχωρήσει σε συσκέψεις για το θέμα και με εκπροσώπους της εστίασης και της αναψυχής. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ισπανία: Ταύρος κάρφωσε άνδρα στο ετήσιο φεστιβάλ στην Παμπλόνα – 8 τραυματίες

    Το άκρως επικίνδυνο έθιμο με τους ταύρους στην Παμπλόνα...

    Σία Αναγνωστοπούλου: Ραντεβού στο υπουργείο για το Λύκειο Ερυμάνθειας

    Σε ανάρτησή της η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς...

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Ομολόγησε η Ειρήνη Μουρτζούκου τις δολοφονίες των βρεφών

    Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την πίεση που της ασκήθηκε...

    Ηλεία: 65χρονος πυροβόλησε 55χρονο με καραμπίνα

    Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης στο Γρύλλο...