ΕΛ.ΑΣ.: Πάνω από 400 προσαγωγές για τον τραυματισμό του αστυνομικού

    Ημερομηνία:

    Σε πάνω από 400 προσαγωγές προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», μετά τα επεισόδια από χούλιγκανς που σημειώθηκαν στον εξωτερικό χώρο και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Ελληνική Αστυνομία που βρέθηκε στο γήπεδο αποφάσισε να αφήσει να βγουν εκτός γηπέδου τα γυναικόπαιδα και κράτησε εντός τους άνδρες οι οποίοι ήταν εκατοντάδες. Η κίνηση αυτή αποφασίστηκε προκειμένου η ΕΛΑΣ να εξακριβώσει ποιοι πιθανόν να έχουν εμπλοκή με τα επεισόδια που σημειώθηκαν.

    Στο ίδιο πλαίσιο, κατά πληροφορίες η Αστυνομία προχώρησε σε εκατοντάδες προσαγωγές όσων υπάρχει υποψία πως είχαν συμμετοχή ενώ το ίδιο συνέβη και με όσους διαφώνησαν και επιχείρησαν να φύγουν από το σημείο. Μέχρι περίπου τη 01:00 το βράδυ οι προσαγωγές είχαν ξεπεράσει τις 250, ενώ στις 6 το πρωί ειχαν φτάσει τις 464.

    Λίγο πριν τα μεσάνυχτα και αφού στο σημείο είχαν φτάσει δεκάδες κλούβες άρχισε η διαδικασία των προσαγωγών με τους προσαχθέντες να πηγαίνουν στο Αλλοδαπών.

    Δείτε φωτογραφίες:

    redi-1
    redi-2
    redi-3

    Σημειώνεται πως ο 30χρονος άνδρας των ΜΑΤ χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων από ναυτική φωτοβολίδα σε κεντρική αρτηρία του μηρού του και εισήχθη για χειρουργείο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου μετέβησαν τόσο ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όσο και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού.

    Πηγές του νοσκομείου τόνισαν στο protothema.gr, ότι o αστυνομικός έχει κάκωση μηριαίας αρτηρίας, που σημαίνει έχει χάσει πολύ αίμα, γι αυτό και υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Σημειωτέον το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, παρά ταύτα άνοιξε αμέσως το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και χειρουργείο για να αντιμετωπίσει το επείγον περιστατικό.

    Λίγο μετά τη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας επικρατούσε ηρεμία. Έξω από το νοσοκομείο υπήρχε παρατεταμένη μια κλούβα της αστυνομίας. Στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί δεν τους έχει επιτραπεί να μπουν στον περίβολο του νοσοκομείου και περίμεναν στο πεζοδρόμιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ιστορία της Αν με το… “στάσου μύγδαλα”

    Γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1949 στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας....

    Ενδοαντίληψη: Μαθαίνοντας να ακούμε το σώμα μας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%bf%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5-%cf%84/

    Ποιοι πρέπει να αποφεύγουν να τρώνε πίτσα, σύμφωνα με τους επιστήμονες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%86%ce%b5%cf%8d%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%b5-%cf%80%ce%af/

    Πως είναι να υπηρετείς στην Ελβετική Φρουρά του Πάπα

    Ήταν τέλη του 15ου αιώνα. Οι Ελβετοί μισθοφόροι είχαν...