Έλεν ντε Τζενέρις: Γιορτάζει 14 χρόνια γάμου με την αγαπημένη της, Πόρσια ντε Ρόσι

    Ημερομηνία:

    14 χρόνια γάμου γιόρτασαν η Έλεν Ντε Τζενέρις και η αγαπημένη της, Πόρσια Ντε Ρόσι.

    Οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης τον Αύγουστο του 2008 στην Καλιφόρνια και παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, παραμένουν ερωτευμένες.

    Δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν δημόσιες δηλώσεις η μία για την άλλη, μιλώντας ανοιχτά για τη σχέση τους και τα συναισθήματά τους.

    Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η διάσημη παρουσιάστρια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τις πιο ευτυχισμένες στιγμές που έχουν περάσει μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

    Στο κλιπ μπορεί κανείς να δει χιουμοριστικά πλάνα από τη ζωή τους, συγκινητικές στιγμές, αλλά και τα παιχνίδια που συνηθίζουν να παίζουν στην καθημερινότητά τους.

    «Είναι ωραίο να σε αγαπούν, όμως είναι ανεκτίμητο να σε κατανοούν. Σε αγαπάω Πόρσια, χαρούμενα 14 χρόνια», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

    Η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει τον σεξουαλικό της προσανατολισμό από την ηλικία των 19. Αν και πέρασε από διάφορες σχέσεις με γυναίκες, ανάμεσά τους και η ηθοποιός που «έφυγε» πρόσφατα, Αν Χες, καμία δεν κατάφερε να την κρατήσει κοντά της, παρά μόνο η Πόρσια.

    «Βρήκα την ευτυχία και την αγάπη, οπότε έρχεται η ολοκλήρωση. Δεν θα έλεγα ότι δεν υπήρξε χαρά στις προηγούμενες σχέσεις μου, όμως σε αυτή νιώθω ότι ταίριαξα τέλεια», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για την αγαπημένη της.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γονείς στις ΗΠΑ προσπάθησαν να στραγγαλίσουν τη 17χρονη κόρη τους – Αρνήθηκε να παντρευτεί ηλικιωμένο

    Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Ουάσινγκτον, όπου δύο γονείς...

    Σορός γυναίκας εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς σε οικία στη Βουλιαγμένη

    Νεκρή εντοπίστηκε μία γυναίκα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στην περιοχή...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν τη Δευτέρα 24-2-2025

    ΚΗΔΕΙA ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΝΙΚ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ (ΕΤΩΝ 65) ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ...
    Best Shop