Έλενα Γαλύφα: «Θέλω να καταλάβω αν όντως επιθυμώ μέσα μου να γίνω μητέρα»

    Ημερομηνία:

    Η Έλενα Γαλύφα μιλά για τον όρο «influencer» στην Ελλάδα, τον 20ετη γάμο της με τον ναυτικό σύζυγο της, την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί αλλά και το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από χρόνια.

    «Το ‘’influencer’’ είναι παρεξηγημένος ορός στην Ελλάδα. Στην ουσία ό,τι συνέβαινε σε ένα περιοδικό πέρασε πια στα social. Οι ίδιες παραγωγές γίνονται. Παλιά ρώταγες ένα παιδί τι θέλει να γίνει και έλεγε ηθοποιός ή τραγουδιστής. Τώρα θέλουν να γίνουν youtuber ή influencer», είπε αρχικά η επιτυχημένη influencer και συνέχισε, λέγοντας:

    «Όταν έγινε το άνοιγμα στο διαδίκτυο άνοιξα ένα blog μετά από παρότρυνση της αδελφής μου και πέτυχε».

    Η Έλενα Γαλύφα μιλάει για την σχέση με τον σύζυγό της, για την δουλειά του ναυτικού αλλά για το πώς έμειναν 20 χρόνια παντρεμένοι.

    «Με τον σύζυγο μου είμαι 20 χρόνια παντρεμένη, είναι ναυτικός εδώ και περίπου 10 χρόνια είναι έξι μήνες στη θάλασσα και έξι στη στεριά. Κάθε φορά που φεύγει ο σύζυγος μου είναι σαν χωρισμός. παλιά μιλάγαμε μια φορά το μήνα. το πρώτο του ταξίδι ήταν 9 μήνες».

    Φλίγκος

    Η Έλενα Γαλύφα μίλησε και για τον φόβο της σχετικά με την σχέση της.

    «Η φοβία μου πάντα ήταν μήπως στη διάρκεια του ταξιδιού του, χωρίς να το θελήσω μου τραβήξει κάποιος άλλος το ενδιαφέρον. Όταν του το είπα μου είπε ότι δεν θα μου το προσάψει γιατί είναι επιλογή του να φύγει».

    Η influencer αναφέρθηκε και στο εάν επιθυμεί να κάνει παιδί.

    «Θέλω να καταλάβω αν όντως επιθυμώ μέσα μου να γίνω μητέρα. Αν συμβεί θα το κάνω γιατί έχω να δώσω πράγματα σε μια ψυχή. Είχα ένα σοβαρό τροχαίο. αισθάνθηκα ότι είχα κάποιον άγιο δίπλα μου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συμμετέχει στην απεργία το flamis.gr

    Το flamis.gr, συμμετέχει στην απεργία που έχουν κηρύξει όλες...

    3.000-5.000 Ελληνίδες, Ελληνες και ζευγάρια στο Only Fans – ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΟΥΝ – ΦΩΤΟ

    Λένε πως για κάθε λογαριασμό του OnlyFans που βγάζει εκατομμύρια -ή...

    ΠΑΤΡΑ: Η ομάδα του Ανδρέα Ηλιάδη ακολουθεί επιθετική θεραπεία! Η μάχη για να σωθούν τα 2 παιδιά! Οι προσευχές όλων – ΒΙΝΤΕΟ

    Διασωληνωμένα και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο...

    ΠΑΤΡΑ: Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε στην Καλόγρια!

    Σε... εργαστήριο παρασκευής και πώλησης τροποποιημένων και μη όπλων...