Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Η αθώωση μου ήταν αυτονόητη» – «Ήμουν στο ίδιο κελί με τη “Μαύρη Χήρα της Κοιλάδας”»

Ημερομηνία:

Αέρα ελευθερίας αναπνέει και πάλι η Έλενα Πολυχρονοπούλου που κατηγορήθηκε για υπόθεση κοκαΐνης μετά την απόφαση του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων Αθηνών.

PHILOXENIA

Η παρουσιάστρια έζησε έναν εφιάλτη από την ημέρα που οι αστυνομικοί την συνέλαβαν στο σπίτι της στο Παγκράτι. Είχε προηγηθεί έρευνα που εντοπίστηκαν 0,10 γρ κοκαΐνης στο σπίτι. Νωρίτερα ο σύντροφος της είχε επίσης συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στην Νέα Σμύρνη.

Η παρουσιάστρια που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της σε ριάλιτι φώναζε για την αθωότητα της κατά την μεταφορά της στον ανακριτή.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφος της ποδοσφαιριστής τον Σεπτέμβριο του 2021 προφυλακίστηκαν παρότι ο σύντροφος της υποστήριξε πως το μοντέλο δεν είχε ανάμειξη.

«Η σύντροφος μου δεν έχει απολύτως καμία σχέση, φταίω αποκλειστικά εγώ» είχε πει στην απολογία του ο σύντροφός της.

Μετά από 8 μήνες προσωρινής κράτησης τελικά η παίκτρια ριάλιτι αποφυλακίστηκε.

Η πρώτη της κίνηση ήταν να πάει και να προσκυνήσει στην Τήνο ενώ σε όλο αυτό το διάστημα είχε στο πλάι της, την οικογένεια της που στάθηκε στο πλευρό της στηρίζοντας την ενώ την νομική της εκπροσώπηση είχε ο Αλέξης Κούγιας.

«Το Δικαστήριο δεν εδέχθη κανένα από τα επιχειρήματα του μάρτυρα κατηγορίας, ανθυπαστυνόμου της δίωξης ναρκωτικών της ΕΛ.ΑΣ. για την κυρία Πολυχρονοπούλου» ήταν η ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια.

Ο ίδιος μάλιστα ο συνήγορος της ανακοίνωσε και πως θα στραφεί κατά όσων εκπομπών συκοφάντησαν την πελάτη του.

Ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε ανακοίνωση μετά την απόφαση του Εφετείου στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα και μετά από πολύωρη διαδικασία, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, με τη σύμφωνη γνώμη του κυρίου Εισαγγελέως της έδρας, αθώωσε παμψηφεί την κυρία Ελένη Πολυχρονοπούλου, η οποία κατηγορείτο ότι μαζί με τον σύντροφο της κατείχαν ποσότητα κοκαΐνης 8 κιλών, ότι έκαναν εμπορία κοκαΐνης σε διάφορα κοσμικά καταστήματα των Αθηνών άλλα και το ότι αυτές τις παράνομες πράξεις τις έκαναν κατ’ επάγγελμα».

Το μεσημέρι της Πέμπτης 18/1, η Έλενα Πολυχρονοπούλου βρέθηκε στο στούντιο του T-live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το πώς βίωσε τους οκτώ μήνες της φυλακής και τη νέα σελίδα στη ζωή της.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δήμος Πατρέων: Προσλαμβάνει 36 άτομα

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ο ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων του...

Μηνυτήρια αναφορά  κατά 4 επιχειρηµατιών» από στέλεχος της ΕΥΠ Πάτρας «για κατασκοπία και σειρά κακουργηµάτων»

Μηνυτήρια αναφορά, για κατασκοπία και σειρά κακουργηµάτων κατέθεσε στην...

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 23 ΜΕΡΕΣ: Κανένα ίχνος για την κυρία Γεωργία

  Συνεχίζεται χωρίς αποτέλεσμα η αγωνιώδης αναζήτηση για τον εντοπισμό...

Ύπνος και αδυνάτισμα: 5 βραδινά ροφήματα που βοηθούν στην απώλεια βάρους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%8d%cf%80%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%ac%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1-5-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%bd%ce%ac-%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84/