Ελένη Φουρέιρα: Η ερωτική εξομολόγηση στον Αλμπέρτο Μποτία – «Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο άνθρωπο δίπλα μου»

    Ημερομηνία:

    Δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του διαμαντένιου της δίσκου ήταν ο Αλμπέρτο Μποτία. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό της συντρόφου του αυτή την ξεχωριστή στιγμή για την καριέρα της.

    Την Τετάρτη 24 Απριλίου έγινε η απονομή του διαμαντένιου δίσκου της Ελένης Φουρέιρα, Poli_Ploki και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να τη στηρίξει, με πρώτο και καλύτερο τον σύντροφό της, τον Αλμπέρτο Μποτία.

    Το ζευγάρι στηρίζει ο ένας τον άλλον σε κάθε επιτυχία και μάλιστα είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, έχοντας πλέον και  τον γιο τους.

    Η Ελένη Φουρέιρα δεν παρέλειψε να πει ευχαριστήσει δημόσια τη μητέρα της, που και εκείνη βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό της αλλά και τον σύντροφό της. «Στον άντρα μου, ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο άνθρωπο δίπλα μου, ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου», είπε για τον Αλμπέρτο Μποτία.

    Η Ελένη Φουρέιρα, μετά την απονομή, έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

    «Έχω πάθει σοκ με όλο αυτό που συμβαίνει με τον δίσκο μου. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία μου, γιατί μόλις έβγαλα τον δίσκο, έμεινα έγκυος και με στήριξαν.

    Αν δεν ήταν η μαμά μου να κρατάει το μωρό, δεν θα μπορούσα να κάνω ότι έχω κάνει», είπε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

    Η τραγουδίστρια, μάλιστα, έμεινε άναυδη, όταν μία ρεπόρτερ τη ρώτησε για την άτυπη κόντρα της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, για το ποιος θα πάρει πρώτος διαμαντένιο δίσκο.

    «Εγώ με τον Κωνσταντίνο είχα κόντρα; Δεν ξέρω τι έχει γραφτεί στα σάιτ. Δεν έχω κόντρα με τον Κωνσταντίνο, τον αγαπώ και κάνουμε συνέχεια χιούμορ. Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο», απάντησε η Ελένη Φουρέιρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συγκινεί η Καλομοίρα: «Αυτός ο μήνας ήταν πολύ δύσκολος για εμένα και την οικογένειά μου»

    Για την απώλεια του πεθερού της και για το πόσο δύσκολα έχει περάσει εκείνη και η οικογένειά της τις...

    Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών συμπλήρωσε ένα χρόνο σχέσης και είναι full in love!

    Η σχέση τους κρατάει εδώ και ένα χρόνο και...

    Χωρίς προαστιακό για 9 ημέρες η Πάτρα – Με λεωφορεία τα δρομολόγια

    Διακόπτονται όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Πάτρας, από Πέμπτη 3...

    Σάλος με συνοδό κυρίων που εξαπατούσε πελάτες παριστάνοντας την Παπαδιά

    Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις δεκάδες καταγγελίες συμπολιτών μας...