Site icon Flamis.gr

Ελένη Καρακάση: «Έκανα ολική υστερεκτομή – Ο κύκλος της μητρότητας δεν έχει κλείσει ακόμα» – Τι είπε για την πρόληψη

Ελένη Καρακάση: «Έκανα ολική υστερεκτομή – Ο κύκλος της μητρότητας δεν έχει κλείσει ακόμα» – Τι είπε για την πρόληψη

Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την ξαφνική χειρουργική της επέμβαση, τα απρεπή σχόλια για τη μητρότητα και ο νέος της ρόλος στο «Μαύρο Ρόδο».

Η Ελένη Καρακάση μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τα πρώτα της επαγγελματικά της βήματα, την συμμετοχή της στην νέα σειρά του MEGA, αλλά και μία σημαντική στιγμή στην προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός για τα πρώτα βήματά της θυμάται ότι «από το MEGA ξεκίνησα την τηλεοπτική μου πορεία, με τη σειρά «Η ώρα η καλή».

Για την συμμετοχή της στην νέα σειρά του MEGA ανέφερε: «Στο Μαύρο Ρόδο υποδύομαι την Ευτυχία, που έχει την ταβέρνα του χωριού και έχει επίσης σχέση με τις ζωές των κατοίκων του χωριού» και συνέχισε ότι για «όλα όσα έχω παίξει άφησαν το σημάδι τους μέσα μου, αλλά η Ρίζω και οι Άγριες Μέλισσες είναι το πιο πρόσφατο».

Η Ελένη Καρακάση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Έκανα τον ετήσιο γυναικολογικό μου έλεγχο και κάτι που ξέραμε ότι υπήρχε, μέσα σε ένα χρόνο άλλαξε εντελώς μορφή. Οι γιατροί βλέπανε κάτι μεγάλο και έπρεπε να χειρουργηθώ άμεσα, μέσα σε μια εβδομάδα έκανα μαγνητική, βγήκε η βιοψία και μπήκα στο χειρουργείο».

Για το ζήτημα υγείας που έπρεπε να αντιμετωπίσει η κα Καρακάση διευκρίνησε ότι ο γιατρός της ήταν αυτός που την άγχωσε ώστε να καταλάβει πως πρέπει να γίνει το χειρουργείο, καθώς η ίδια του είπε «σε δέκα μέρες έχω συναυλία, να ακυρώσω;»

«Δεν ένιωσα να χτυπάει κάποιο ”γυναίκειο” καμπανάκι μέσα μου»

«Όταν ο γιατρός μου ανακοίνωσε πως θα κάνω ολική υστερεκτομή δεν ένιωσα να χτυπάει κάποιο ”γυναίκειο” καμπανάκι μέσα μου. Κλείνω τα 50, θα μπορούσα με βοήθεια να αποκτήσω παιδί, αλλά και δεν θεωρώ ότι έχει κλείσει ο κύκλος της μητρότητας για μένα».

Περιγράφει στην συνέντευξή της την αντίδραση της όταν ρωτήθηκε αν έχει κλείσει το κεφάλαιο μητρότητα και απάντησε «έναν άντρα θα τον ρωτούσε κανείς εάν έχει κλείσει το κεφάλαιο πατρότητα;».

Η Ελένη Καρακάση μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» ξεκαθάρισε: «Η μητρότητα δεν έκλεισε για μένα, ότι δεν μπορώ να φέρω στον κόσμο ένα παιδί με βιολογικό τρόπο δεν σημαίνει κάτι».

Για την σχέση της με τον σύζυγό της σχολίασε: «Ο σύζυγος μου είναι πάντα εκεί για μένα, κερί αναμμένο».

«Με βασάνισαν αρκετά σε σχέση με τα κιλά μου, χάνεις τον έλεγχο κάποια στιγμή»

Ενώ για την εξωτερική της εμφάνιση σημείωσε: «Με βασάνισαν αρκετά σε σχέση με τα κιλά μου, χάνεις τον έλεγχο κάποια στιγμή. Τις λέξεις ”ντουλάπα”, ”βαρέλω” δεν τις άκουσα μόνο στο σχολείο, αλλά και στο δρόμο. Για τα κιλά μου σημαντικό ρόλο έπαιξε η μαμά μου, μου είπε «τώρα είσαι έτσι, αλλά εσύ θα πάρεις την απόφαση για τη δίαιτα, θα το νιώσεις».

Η κα Καρακάση αποκάλυψε κι ένα περιστατικό: «Υπήρξε γυναικά, που μου είπε, ”δεν μπορούσες να το αποφύγεις; να κανείς πρώτα ένα παιδί”… Ε… τώρα εκεί τι να απαντήσεις;».

Τα επόμενα επαγγελματικά βήματα

Για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα ανέφερε: «Θα είμαι στο θέατρο Βέμπο, η παράσταση βασίζεται στο θεατρικό μιούζικαλ, «Ladies night», που στον κινηματογράφο είδαμε ως «Full Monty» και παραδέχθηκε «την αγαπάω πολύ τη δουλειά μου. Μετά τη νάρκωση σκεφτόμουν ότι έπρεπε να σηκωθώ γρήγορα να περπατήσω και να λειτουργήσει το σώμα μου».

Και συμβούλευσε: «Να αγαπάμε τους εαυτούς μας, πρόληψη, το λέω και το ξαναλέω, γιατί εγώ δεν είχα κανένα σημάδι, ούτε πόνο, ούτε αιμορραγία. Ο κόσμος πρέπει να βάλει στο μυαλό του τον έλεγχο και την πρόληψη»

Exit mobile version