Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία από τις διακοπές στην Άνδρο – «Άλλη μια ημέρα στον παράδεισο»

    Ημερομηνία:

    Με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο. Μάλιστα, η επιτυχημένη παρουσιάστρια έχει μοιραστεί και κάποια στιγμιότυπα με τους ακολούθους της στο Instagram από τις διακοπές της.

    Σήμερα (24/6) η Ελένη Μενεγάκη ανήρτησε μία νέα της φωτογραφία. Σε αυτή απεικονίζεται άβαφη, ενώ χαμογελάει στην κάμερα. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έχει γράψει: «Άλλη μια ημέρα στον παράδεισο».

    Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, η παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει ακόμα μία φωτογραφία από τις διακοπές της. Στο post βλέπουμε την Ελένη Μενεγάκη να χαλαρώνει κάτω από τους πλατάνους, στο ξενοδοχείο του συζύγου της, Μάκη Παντζόπουλου.

    «Στην σκιά των πλατάνων, απολαμβάνοντας το τραγούδι των τζιτζικιών!», έχει γράψει στη λεζάντα εκείνης της ανάρτησης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Ελλάδα: “Εφυγε” ο γιατρός της Αλίκης Βουγιουκλάκη – φωτό

    Στο πένθος βυθίστηκε ο Πλάτανος Ναυπακτίας από την είδηση...

    «Είμαι αυτοδημιούργητη» δήλωσε η Πάρις Χίλτον και προκάλεσε αντιδράσεις – «Είσαι σε παραλήρημα» της γράφουν

    Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media δήλωση της Πάρις Χίλτον ότι είναι...

    Δημήτρης Παλούμπης: Ο Προσωπικός Αριθμός δεν είναι πρόοδος, είναι το ψηφιακό δεσμωτήριο του πολίτη

    Η κυβέρνηση επιχειρεί να παρουσιάσει τον «Προσωπικό Αριθμό» ως...