Ελεονώρα Μελέτη: «Στηρίζω την ισότητα σε όλες τις εκφάνσεις της»

    Ημερομηνία:

    Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τη σπουδαιότητα της αγάπης. Με αφορμή την ομιλία του Ρόμπιν Σάρμα, όπου ήταν και η συντονίστρια της βραδιάς, δήλωσε: «Πλέον εμπνέομαι περισσότερο από πράξεις και τεχνικές που ο Ρόμπιν Σάρμα επικοινωνεί μέσα από τις ομιλίες και τα συγγράματά του».

    Στη συνέχεια εξήγησε πότε προλαβαίνει και κάνει πράγματα για τον εαυτό της: «Καθημερινά ξυπνάω στις 5.30 για να έχω λίγο τον χρόνο μου να κάνω πράγματα που με χαλαρώνουν και δεν έχω τη δυνατότητα να τα κάνω μέσα στη μέρα. Αν δε τα κάνω εκείνη την ώρα, σίγουρα θα τα αναβάλλω ή “κάψω” λόγω των υποχρεώσεων.

    Είναι πραγματικά αναζωογονητικό. Δε δυσκολεύτηκα. Ούτως ή άλλως είμαι άνθρωπος που του αρέσει να ξυπνάει νωρίς το πρωί αλλά είναι πολύ σημαντικό να έχεις αυτές τις πρώτες ώρες της ημέρας δικές σου, να κάνεις πράγματα που σου δίνουν ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας. Ποιος δεν είναι υποστηρικτής της ιδέας ότι με την αγάπη γίνονται όλα;» ανέφερε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Ελεονώρα Μελέτη.

    Φλίγκος

    Πόσο σημαντική είναι η αγάπη

    «Η αγάπη νομίζω ότι είναι το καλύτερο καύσιμο για τις σχέσεις των ανθρώπων, πρωτίστως με τον εαυτό τους και μετά με όλους τους υπόλοιπους γύρω τους. Η αγάπη μπορεί να έχει πολλές μορφές και για να τη βιώνεις και για να την εκδηλώνεις. Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος γι’ αυτό. Ο καθένας όπως μπορεί, αρκεί να το νιώθει.

    GLEARNET

    Είμαι ένας άνθρωπος της συμπερίληψης. Δε μου αρέσουν καθόλου οι διακρίσεις. Στηρίζω την ισότητα σε όλες τις εκφάνσεις της. Είναι ένα τεράστιο θέμα αυτή η συζήτηση που έχει ανοίξει και δε πρέπει να γίνεται στο όρθιο, ούτε να εκφράζουν όλοι τις απόψεις τους. Για να έχεις άποψη στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να έχεις και πολλές γνώσεις πέρα από ένα βαθύ αίσθημα αγάπης και ενσυναίσθησης για όλο τον κόσμο» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΣΥ: Μεγάλες ελλείψεις προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία – «Κύμα» φυγής υγειονομικών

    Για κύμα μαζικής φυγής των υγειονομικών από το σύστημα δημόσιας...

    To πάθημα έγινε μάθημα για το ΝΑΤΟ – Ασπίδα αέρος από την Αρκτική έως τη Μεσόγειο

    Το ΝΑΤΟ ξεκίνησε μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση της άμυνας της...

    Η Ευρώπη θα εξετάσει την απαγόρευση των social media για παιδιά έως 16 ετών

    Πιθανούς περιορισμούς στην πρόσβαση παιδιών έως 16 ετών στα...

    Σε 15 χρόνια «χάθηκαν» 185 ελληνικές ναυτιλιακές – Λιγότερες αλλά μεγαλύτερες

    Επιμένει η τάση μείωσης του αριθμού των ελληνικών ναυτιλιακών...