Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για απόπειρα βιασμού 16χρονης στον Πύργο

Ημερομηνία:

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για απόπειρα βιασμού 16χρονης στον Πύργο, μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια Ηλείας.

Στους δύο κατηγορούμενους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης προσέγγισης της ανήλικης κοπέλας, είτε ψηφιακά είτε διά ζώσης σε απόσταση μικρότερη από 50 μέτρα και της παρουσίας σε αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Οι δύο ανήλικοι αρνήθηκαν την κατηγορία και δήλωσαν αθώοι ενώπιον της ανακρίτριας, κατά τις ίδιες πηγές. Συνήγοροι υπεράσπισης των δύο κατηγορούμενων ήταν οι δικηγόροι Γιάννης Γεωργουλόπουλος και Νίκος Χηνόπουλος.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

ΠΑΣΟΚ: Αλλάζουμε τους κανόνες – Δίκαιη λύση για το ιδιωτικό χρέος

Οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος: Πρώτον,...

Σου παίρνουν το δίπλωμα. Σου παίρνουν και το δικαίωμα να δουλεύεις;

Η οδική ασφάλεια δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Η ανθρώπινη ζωή...

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Και επίσημα στον ΑΝΤ1 θα βρίσκεται η Φαίη Σκορδά τη νέα σεζόν, όπως...

Δήμος Πατρέων: “Καμία συγχώνευση τμήματος στα σχολεία”

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Για μια...