Ελεύθερος με όρους ο πατέρας του μικρού Άγγελου – Αρνείται κάθε εμπλοκή

    Ημερομηνία:

    Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου Άγγελου, του αγοριού που έχασε με φρικτό τρόπο τη ζωή του μετά τη φρικτή κακοποίηση που υπέστη από τη 26χρονη μητέρα του και τον 44χρονο σύντροφό της.

    Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο νεαρός άνδρας οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

    Στο πλευρό του βρέθηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης η μητέρα του και ένας οικογενειακός φίλος, υποστηρίζοντας την αθωότητά του.

     

    «Ο πατέρας αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το παιδί είχε να το δει δύο χρόνια πριν το τραγικό συμβάν, άρα δεν ήταν μαζί του για να το κακοποιήσει. Την πρώτη χρονιά που το έβλεπε, δεν το χτύπησε ποτέ», δήλωσε η δικηγόρος του, Ελισάβετ Παναγιωτίδου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ενοίκιο 30 ευρώ για 119 τ.μ. στο Χαλάνδρι – Τα «λαβράκια» της ΑΑΔΕ από την επιστροφή ενοικίου

    Περιπτώσεις όπου δηλώθηκαν ακραία χαμηλά ενοίκια κατέγραψε το υπουργείο Οικονομικών και...

    «Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

    Η Μαρία Ιωάννου γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι...

    Πάτρα: Πένθος στον Απόλλωνα για την απώλεια Νικολοπούλου

    Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της συζύγου του...