Ελεύθερος ο 21χρονος επιδειξίας του Αγρινίου – Δέκα μήνες με αναστολή η ποινή του

    Ημερομηνία:

    Σήμερα το πρωί δικάστηκε ο 21χρονος επιδειξίας του Αγρινίου ο οποίος κατηγορούταν για δύο περιπτώσεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου και στο Δοκίμι.

    Ειδικότερα, πρόκειται για νεαρό Ρομά ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής 7 Μαΐου προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε η τοπική Αστυνομία για άνδρα ο οποίος αυνανιζόταν κάτω από μπαλκόνι, μπροστά σε δύο ανήλικες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, τα κορίτσια ηλικίας 14 και 16 ετών ήταν αυτά που κατήγγειλαν το περιστατικό με αποτέλεσμα η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

    Κατά την ανάκριση από τους αστυνομικούς ο 21χρονος Ρομά παραδέχθηκε ότι είχε προβεί σε ανάλογη «επίδειξη» των προσόντων του και σε νεαρή γυναίκα στην περιοχή του Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου, δύο ημέρες πριν την σύλληψή του.

    Τότε η εν λόγω νεαρή γυναίκα είχε καλέσει την Αστυνομία, όμως ο νεαρός είχε τραπεί σε φυγή και δεν είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς.

    Σε βάρος του 21χρονου λοιπόν επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιωάννινα: Μεγάλη καθίζηση «κατάπιε» όχημα καθαριότητας του δήμου

    Μεγάλη καθίζηση του οδοστρώματος σημειώθηκε επί της οδού Βελισσαρίου...

    Έργο Interreg M.A.R.K.A.T.O.: Ελλάδα και Ιταλία μαζί για την αναζωογόνηση των παραδοσιακών τεχνών και της πολιτιστικής κληρονομιάς

    Προσκαλούμε επιχειρηματίες παραδοσιακών επαγγελμάτων, τεχνίτες, πολιτιστικούς φορείς, δημιουργικές επιχειρήσεις...

    Η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου περιγράφει τα παιδικά χρόνια δίπλα του: «Είναι βαρύ το όνομα που φέρουμε, θαύμα η σειρά για τη ζωή του»

    Η εκπαιδευτικός Μαρία Εζνεπίδου, ανιψιά του Αγίου Παϊσίου διηγήθηκε προσωπικές μνήμες...

    13 τα νόμιμα τζαμιά σε Αθήνα και Πειραιά, πάνω από 60 τα παράνομα, τι προβλέπεται για το κλείσιμο και τις απελάσεις

    Δεκατρείς άδειες για τη λειτουργία χώρων λατρείας-τζαμιών έχουν εκδώσει...