Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της Αστυνομίας που είχε πει στην Κυριακή Γρίβα πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

    Ημερομηνία:

    Συνεχίζονται σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οι απολογίες των αστυνομικών που βρίσκονταν σε κρίσιμα πόστα την ημέρα της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα.

    Το μεσημέρι, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ο τηλεφωνητής, ο οποίος είχε πει στην αδικοχαμένη κοπέλα πως το περιπολικό δεν είναι ταξί!

    Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

    «Η φράση “το περιπολικό δεν είναι ταξί” δεν περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο, είναι μία άστοχη φράση» είπε ο δικηγόρος του, Χρήστος Καραμανλής, προσθέτοντας πως ο αστυνομικός έπραξε το καθήκον του και ενήργησε βάσει των πρωτοκόλλων.

    Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε απολογηθεί και είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, η αστυνομικός υπηρεσίας εκείνο το μοιραίο βράδυ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυψέλη: Την Παρασκευή απολογείται ο 64χρονος για την απόπειρα βιασμού

    Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή έχει λάβει ο...

    Πάτρα: Του πήραν 25.000 ευρώ για “αγορά” μηχανήματος και όταν ζήτησε εξηγήσεις τον έδειραν!

    Συνελήφθη, στις  25-02-2026, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος...

    Πατρινό Καρναβάλι 2026: Η ΚΕΔΗΠ προχωρά σε μηνύσεις για τα έκτροπα

    Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων (ΚΕΔΗΠ), Παύλος...

    Μίνα Αρναούτη: Δεν προσπαθούμε να βγάλουμε ένοχο τον Παντελίδη

    Για τη δίκη του άνδρα που κατηγορείται για ψευδορκία...