Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η «εκρηκτική» ανάρτηση με το μαγιό της στο Instagram

    Ημερομηνία:

    Στην Πάρο βρίσκονται η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο σύζυγός της Νεκτάριος Λεμονίδης, όπου και περνούν ένα μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

    Πριν από λίγες ώρες, η γνωστή δημοσιογράφος ανέβασε στο Instagram προφίλ της κάποιες φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

    Στο post που έκανε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στον λογαριασμό της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, βλέπουμε την πρώην παίκτρια του Survivor να ποζάρει φορώντας το μπικίνι μαγιό της, το οποίο αναδεικνύει τις εντυπωσιακές αναλογίες της.

     

    Ακόμα, ανάμεσα στα στιγμιότυπα έχει δημοσιεύσει είναι και μία selfie φωτογραφία της με τον σύζυγό της, στην οποία ποζάρουν χαμογελαστοί.

    Ελίζαμπεθ Ελέτσι Νεκτάριος Λεμονίδης
    Πηγή: Instagram/elizabethelechi_

    Πρόσφατα η δημοσιογράφος γιόρτασε τα γενέθλιά της. Η κάμερα του Summer’s Cool βρέθηκε στο πάρτι και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε δηλώσεις.

    Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «Μεγάλωσα κατά έναν χρόνο, ευτυχώς παραμένω ίδια. Κάνω και τα ενέσιμά μου. Γιατί να μην πω τα πόσα κλείνω; Είμαι 41. Εύχομαι σε λίγο καιρό να «φουσκώσω» και να μεγαλώσει η οικογένειά μας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Eντονες διαμαρτυρίες εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Παυλόκαστρου

    Eντονες διαμαρτυρίες εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Παυλόκαστρου....

    Πάτρα: Επικίνδυνο μπαλκόνι αλλά… ποιος ασχολείται;

    Αρκετή η συζήτηση για τα υπό κατάρρευση κτίρια στην...

    Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ήταν τόσο βαθιά νυχτωμένη στο πώς τη διαχειριζόταν και διαπραγματευόταν τις συμβάσεις της;»

    Την εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη μεταξύ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας...