Ελλάδα – Τουρκία: Ελληνική απόβαση στη Ρίγα, αναχωρούν τσάρτερ γεμάτα φιλάθλους για τον ιστορικό ημιτελικό

Ημερομηνία:

Η Εθνική μπάσκετ ανδρών δίνει απόψε (21.00) στη Ρίγα της Λετονίας έναν ιστορικό αγώνα απέναντι στην Τουρκία για τα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ και εκατοντάδες Έλληνες φίλαθλοι αναμένεται να βρεθούν στο πλευρό της «επίσημης αγαπημένης».

Το πρωί της Παρασκευής το αεροδρόμιο Μακεδονία κατακλύστηκε από Έλληνες φιλάθλους που με πτήση τσάρτερ πηγαίνουν στην Λετονία για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες της Εθνικής μπάσκετ των ανδρών. Η Ελλάδα αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση 1500 και πλέον φιλάθλων. Πτήσεις τσάρτερ θα αναχωρήσουν και από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που μέσα σε λίγες ώρες εξαφανίστηκαν 400 «μαγικά χαρτάκια». Είναι χαρακτηριστικό ότι το τσάρτερ γέμισε σε λιγότερο από μισή μέρα και επειδή δεν ναυλώθηκε άλλο, αρκετοί ήταν οι Θεσσαλονικείς που πήγαν στην Αθήνα για να επιβιβαστούν σε τσάρτερ από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μάλιστα εκτιμάται ότι σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής μας ομάδας στον τελικό του Ευρωμπάσκετ, θα ναυλωθεί ακόμη ένα αεροπλάνο την Κυριακή.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ξεκινά σε 3 εβδομάδες η σχολική χρονιά: Πόσο θα κοστίσει με τις ανατιμήσεις;

Το πρώτο κουδούνι απέχει ακόμη μερικές εβδομάδες, όμως για...

Aχαϊα: Τροχαίο για τον γιατρό και πολιτευτή Νίκο Σπηλιόπουλο – φωτο

Σε τροχαίο ατύχημα  ενεπλάκη στο Αίγιο ο γνωστός Αιγιώτης...

Έρχεται πολύ ζεστός Σεπτέμβριος – Οι μακροπρόθεσμες προγνώσεις

Θερμότερος του κανονικού αναμένεται να είναι ο Σεπτέμβριος στη ΝΑ Ευρώπη...

Στην εκδήλωση του Παγκαλαβρυτινού ο Ιάσων Φωτήλας

Σε ανάρτησή του ο υφυπουργός Πολιτισμού Ιάσονας Φωτήλας σημείωσε: Ένα...