Έλον Μασκ: Αυτή είναι η θαλαμηγός αξίας 5 εκατ. ευρώ που νοίκιασε στη Μύκονο

Ημερομηνία:

Με πολυτελή θαλαμηγό επισκέφθηκε τη Δήλο από τη Μύκονο, όπου κάνει διακοπές ο Έλον Μάσκ. Το γιοτ είναι αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ και όπως φαίνεται από τις εικόνες που εξασφάλισε ο Alpha, είναι εντυπωσιακό εξωτερικά ενώ η πολυτέλεια είναι εμφανής και στους εσωτερικούς του χώρους.

Ο Έλον Μασκ και η παρέα του νοίκιασαν το σκάφος για 7.000 ευρώ και επισκέφθηκαν τη Δήλο. Την απλότητα του μεγιστάνα της SpaceX επιβεβαίωσε και ο ιδιοκτήτης της θαλαμηγού, Κώστας Φακίνος, μιλώντας για έναν άνθρωπο πολύ προσιτό και ευγενή. Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Alpha τώρα», ο Έλον Μασκ ήταν πολύ απλά ντυμένος, δεν φορούσε ούτε ρολόι και όλοι τους, όταν κατέβηκαν στη Δήλο, άφησαν τα κινητά τους στο σκάφος».

Ο κ. Φακίνος εντυπωσιάστηκε, όπως λέει, καθώς όλοι τους δεν ήταν αφοσιωμένοι στα κινητά τους τηλέφωνα, όπως συνηθίζουν άλλοι διάσημοι, αλλά μιλούσαν μεταξύ τους και απολάμβαναν τη διαδρομή.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25-10-2026

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ Τελούμε το Σάββατο 24-10-2026 και ώρα 8.30 π.μ. στον...

Αρχαία Ολυμπία: η 2η Γιορτή Τσίπουρου στο Κακοτάρι!

Μια γιορτή παράδοσης, γεύσης και πολιτισμού που γίνεται σημαντικός...

Προϊόντα της Ολυμπιακής Γης στην έκθεση SIAL PARIS

Για μια ακόμα χρονιά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έδωσε...

Η Ναύπακτος στη δημόσια τηλεόραση της Νότιας Κορέας

Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου παρουσιάζεται σε ιστορική παραγωγή του...