Έλον Μασκ: Οι χρήστες είναι τα αφεντικά του Twitter αλλά με συνδρομή 8 δολ. τον μήνα

Ημερομηνία:

Ο Έλον Μασκ, ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, ανακοίνωσε σήμερα ότι η premium έκδοση του Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης, το οποίο ονομάζεται Blue, θα κοστίζει 8 δολάρια το μήνα και οι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν να επαληθεύουν ως «αυθεντικό» τον λογαριασμό τους και να βλέπουν λιγότερες διαφημίσεις.

Η πλατφόρμα προτείνει από πέρυσι μια συνδρομή για ορισμένες λειτουργίες της. Ωστόσο, ο νέος ιδιοκτήτης της επιθυμεί την εισαγωγή ενός νέου, ακριβότερου προγράμματος, με το οποίο θα διαφοροποιηθούν οι πηγές εσόδων του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης.

 

«Η Δύναμη στους ανθρώπους!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Μασκ, ζητώντας από τον κόσμο 8 δολάρια το μήνα, ενώ ο ίδιος επισήμανε ότι θα χρησιμοποιήσει τα έσοδα για να ανταμείψει τους δημιουργούς περιεχομένου.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Κατερίνα Λιόλιου – Σάκης Ρουβάς: Εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους στο Έναστρον

ΗΚατερίνα Λιόλιου και ο Σάκης Ρουβάς έκαναν την Παρασκευή...

«Σφίγγα» ο Αναπληρωτής Υπουργός, Γ, Κώτσηρας, ΤΕΕ και ΟΣΕ για Οδοντωτό, αναμένουν πρόοδο μόνο μετά την απεμπλοκή από το Ελεγκτικό

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Στην πορεία των διαδικασιών για την επαναλειτουργία...