Elon Musk: Απειλεί να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία για την εξαγορά του Twitter

    Ημερομηνία:

    Απειλές εξαπολύει ο Έλον Μασκ προς τη διοίκηση του Twitter, μετά τη συμφωνία για την εξαγορά του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας, μέσω επιστολής των δικηγόρων του, απειλεί ότι μπορεί να αποχωρήσει από τη συμφωνία, εάν η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δεν του παρέχει δεδομένα για τα μηνύματα spam και τους ψεύτικους λογαριασμούς.

    «Το Twitter αρνείται να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις του»
    Στην επιστολή επισημαίνεται ότι το Twitter «παραβαίνει ξεκάθαρα και επί της ουσίας» τις υποχρεώσεις του και ο πελάτης τους διατηρεί όλα τα δικαιώματα να καταγγείλει τη συμφωνία.

    «Ο Mασκ πιστεύει ότι το Twitter αρνείται να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις του βάσει της συμφωνίας, γεγονός που προκαλεί περαιτέρω υποψίες ότι η εταιρεία αποκρύπτει τα εν λόγω δεδομένα καθότι ανησυχεί για το τι θα αποκαλύψει η ανάλυση των στοιχείων αυτών από τον ίδιο», αναφέρεται ενώ επισημαίνεται ότι, ο ίδιος, «πιστεύει ότι η εταιρεία αντιστέκεται και παρεμποδίζει το δικαίωμά του να έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην έναρξη της σημερινής (06/06) συνεδρίασης, η μετοχή του μέσου κοινωνικής δικτύωσης υποχωρεί άνω του 4%, στα 38,45 δολάρια.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψω η χώρα μου να περάσει κρίση σαν αυτή που μας γονάτισε το 2015

    Για περισσότερο από μια ώρα συναντήθηκαν στην Καγκελαρία ο...

    Νέα δωρεά οργάνων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

    Η Διοίκηση του ΠΓΝΠ σε ανακοίνωση της, αναφέρει: Στις 11-5-2025...

    Τραγωδία στη Νέδα: Η μητέρα του 4χρονου ήθελε να βουτήξει κι εκείνη στο κενό

    Λίγες μόλις ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του τετράχρονου...

    ΑΧΑΪΑ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 20ΧΡΟΝΟΥ: Δικάζεται μετά από 19 χρόνια ο Αλβανός που μετέφερε το πτώμα

    Το έγκλημα είχε γίνει στις 30 Ιουλίου  2006. Τότε...